BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Antalya Mütarekesi görüşmeleri başladı

Antalya Mütarekesi görüşmeleri başladı
    4 Ocak 2010
    Antalya Mütarekesi görüşmeleri başladıAntalya Mütarekesi görüşmeleri başladı

        Vali Halil İbrahim Akpınar ile Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz arasında Kızılay Meydan Muharebesi olarak kamuoyuna yansıyan gerginliğin ardından, tarafları barıştırma ve uzlaştırma çabaları bugüne kadar sonuç vermedi.

         Bolu'nun soğuk ikliminin, aralarında oluşan buz dağlarını eritmeye yetmediği ve dolayısıyla barışmaya ve uzlaşmaya olumsuz katkı sağladığı düşünülerek olsa gerek, Bolu Milletvekilleri tam kadro olarak, Vali Akpınar'ı ve Belediye Başkanı Yılmaz'ı Antalya'da buluşturdu.

         Boluspor kampında bir araya gelen Milletvekillerinden oluşan uzlaşma heyeti, Kızılay Meydan Muharebesi olarak tarihe geçen olayların ardından, Vali ile Belediye Başkanı arasındaki buz dağlarını eritmeyi planladıkları ve Antalya Mütarekesi olarak yine tarihe geçecek barış görüşmelerini başlattılar.   

    • Ruşen Ali Köroğlu5 Ocak 2010 . 17:55

      Hadi bakam, takımı toplamışkene yapı ven bi tekgale maç.
    • BOLUFANATİĞİ4 Ocak 2010 . 23:19

      VALLAHA BULUŞMAK İÇİN NE KADAR GÜZEL BİR YER. BOLU MİLLET VEKİLLERİ EN SONUNDA BOLUNUN YARARINA BİR İŞ YAPARLAR BEN DAHA DUYMADIM BOLUNUN YARARINA BİR İŞ YAPTIKLARINI????
    • bolulu hasan4 Ocak 2010 . 19:44

      Bu ibuluşmanın masrafını kim karşılıyor nereden karşılıyor????? Beş yıldızlı otelde bedava  kalınmaz.
    • Mehmet Okur4 Ocak 2010 . 17:33

      Masallah, kamp baya yaramış.. Göbeklerimiz önden gidiyor!
    • isimsiz4 Ocak 2010 . 16:54

      antalya´ya gitmeye ne gerek vardı boluda buluşamıyorlar mıydı??
    • ahmet erdoğan4 Ocak 2010 . 15:57

      çok çok güzel bir düşünce ,bizim gibi bolulara dargınlık, kırgınlık olmaz her 2 makamda bolu için hizmet ediyor. başta milletvekillerimiz olmak üzere, bu organizasyonu yapan herkesi bir bolulu olarak tebrik ediyorum hep böyle bir birlik beraberlik istiyoruz

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi