Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Ak Partili gençler Cemil Çiçek'i ağırlayacak

    14 Ocak 2010

       AK Parti Bolu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Kış Eğitim Programı'na, Devlet Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çiçek katılacak. AK Partili gençlerin düzenlediği eğitim programı 16 Ocak 2010 Cumartesi günü yapılacak.
         AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanlığı 16 Ocak 2010'da gençlerin katılacağı kış eğitim programı düzenledi. Devlet Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çiçek'de siyaset ve teşkilat ilkeleri eğitimi ile Bolulu gençlerin arasında olacak.
         AK Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Tahir Zorlu düzenlenecek olan 'Kış Eğitim Programı' hakkında bilgiler verdi.
         Genç arkadaşlarımızın bakış açılarının diğer siyasi oluşumlardan farklı olduğunu ifade eden AK Parti Bolu Gençlik Kolları İl Başkanı Tahir Zorlu, ''Biz gençlerimizin yarının varisleri olduğunu bildiğimiz kadar bugünün de ortakları olduğunun farkındayız. Bu yüzden gençliğimizin her anlamda bilinçlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
         Düzenlenen eğitim programlarıyla donanımlı, özgüveni yerinde ve çevresindeki gelişmeleri bire bir takip eden genç bireyler yetiştirmeyi amaç edindiklerini dile getiren Tahir Zorlu, şu ifadelere yer verdi:
         ''Geçtiğimiz Temmuz ayında yaz eğitimi programları şeklinde İzmit Kartepe'de AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir haftalık bir eğitim programı gerçekleştirmiş ve buradan güzel tecrübelerle dönmüştük. Bolu'da yaşayan gençlerimizin de bu eğitimlerden yararlanmalarını istediğimizden dolayı, eğitimlerin ikinci ayağını kış eğitim programları çerçevesinde Bolulu kardeşlerimizle birlikte geçireceğiz. Eğitim programımız kapsamında değerli Bakanımız ve Başbakan Yardımcımız Cemil Çiçek'in Deneyim paylaşımı eğitimi ile Bolulu gençlerin arasında olacak. Ayrıca Siyasal Kimlik, Türkiye'nin siyasi-idari yapısı ve kişisel gelişim derslerinde de uzman hocalarımız eğitimlerimizde yer alacak. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak AK Parti'yi yüreğinde benimsemiş ve gelecekte AK Parti'nin siyaset arenasında yer almayı düşünen gençlerimizi eğitmeyi bekliyoruz.'' 


     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak