Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Meslek gurupları ile toplantılar sürüyor

Meslek gurupları ile toplantılar sürüyor
    14 Ocak 2010
    Meslek gurupları ile toplantılar sürüyor

      Şehir merkezinden 19 meslek gurubunun çıkarılması ile ilgili İmar Müdürlüğü tarafından yapılan toplantılar devam ediyor.

       Belediye Meclis toplantısında meslek gurupları ile yapılan toplantılar sürüyor. Şehir Merkezinin rahatlaması ve görüntü kirliliği önlenmesi yönünde Belediye Meclisi tarafından 19 Meslek gurubunun şehir merkezi dışına yerleştirilmesi kararı alınmıştı.
    İmar Müdürlüğü tarafından bu defa şehir merkezinde kaba inşaat malzemesi satan işyeri sahipleri ile bir toplantı yapıldı.
    Bol Belediyesi İmar Müdürü Yaşar Taşkıran katılımcılara konu ile ilgili bilgiler aktardı.
       Taşkıran toplantıda yaptığı konuşmada "Şehir merkezinde 19 iş gurubunun imar uygulamasını kolaylaştırmak şehri daha düzgün hale getirmek için planlı bir şekilde sizlerinde katılımı ile uygun yerler bulmak, siteler halinde oluşuma gitmek yönüyle belediye meclisimiz bir karar almıştır. 19 sektörle periyotlar halinde toplantılar yapıyoruz. Şehir içinde kaba inşaat malzemesi satanlar bugünkü meslek gurubumuz. Depo problemleri, araçların girişleri ve görüntülü kirliliği gibi sorunları engellemek için sizlerin ihtiyaçlarını öğrenmek istiyoruz. Proje oluşumunda ve yer seçiminde sizlerle görüş alışverişi yaparak akılcı bir çözüm bulmak istiyoruz" dedi.

    • yalçın15 Ocak 2010 . 09:14

      çok güzel bir çalışma. marketlerle ilgili bir çalışma yapılması lazım. ne dersiniz..

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak