Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Uğur; Hedefimiz yukarıları zorlamak

Uğur; Hedefimiz yukarıları zorlamak
    27 Ocak 2010
    Uğur; Hedefimiz yukarıları zorlamak
        Boluspor teknik direktörü Mustafa Uğur, takım olarak hedeflerinin puan sıralamasında yukarıları zorlamak ve kendilerine göre en iyi yeri bulmak olduğunu söyledi. 
        Hafta sonu oynanacak Kocaelispor maçının çok kritik bir karşılaşma olduğunu ifade eden Uğur, ''Kocaelispor maçı bizim için zorlu geçecek. Bu müsabaka onların da en çok kazanmak istedikleri müsabakalardan biri olacak. Ama bizim hedefimiz yukarıları zorlamak ve kendimize göre en iyi yeri bulmak. Çok zorlu bir müsabaka olacak. Ama ben oyuncularıma güveniyorum. Gerçekten oyun anlayışları, sahaya koymuş oldukları mücadele, hedefe gitmek için bu mücadelenin kalan 15 müsabakada da sahada olması gerektiğini düşündürüyor'' dedi.
         Son olarak hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi kadrodan çıkartılan İlhan Şahin olayına açıklık getiren Uğur, ''İlhan'ın ayrılması söz konusu değil. O gün rahatsızlığının ve sakatlığının devam ettiğini söylemesi üzerine kadroya almadım. Ondan sonraki sürecin nasıl geçtiğini önümüzdeki günlerde bakacağız. İlhan Şahin ile şu dakikaya kadar görüşmedim. Profesyonel takımlarda bu tür olaylar doğaldır. Transferin son günleri, belki kendisini daha farklı ortamlarda yaratacak bir kulüpte oynayacaktır. Biz herkesin kararına saygı duyarız'' şeklinde konuştu.
     
    • seçkin bayıroğlu30 Ocak 2010 . 23:03

      bolu spor fanatiği sayılırım.mersinde çalışıyorum.ama bolu sporun maçlarını yakından takip ediyorum.ayrıca takımada güveniyorum.mersinde talihsiz bir beraberlik aldık talihsiz derken galip geleceğimiz bir maçtı. altı pas içinden kaleciye nişanlanan bir top vardı.şayet gol olsa idi skor daha değişik olabilirdi.neyse bu skorda güzel inşallah ele geçen fırsatları bundan sonra cömertce harcamayız.yıllar önce dört büyüklere kök söktüren takımımızı yeniden aynı saflarda görürüz.
    • VOLKAN DAHİL27 Ocak 2010 . 18:46

      ilhan şahinin bu düzeyde mücadele veren bi takımda bulunması hata bence.bulunduğu mevki hem tekniğin hem de mücadelenin fazlaca gerektiği bi mevki.ancak bunların ikiside ilhanda yok.iyi bir yedek dahi olamaz.gerçi son karşılaşmada yedek kulubesinin çok yetersiz olduğu gördük.oyuna çok zorda kalmadıkça alınacak bir isim yoktu dikkatinizi çekerim.ömer çıkınca caner girdi maksatsız bence.pardan maksat değişiklik yapmak olabilir:)hocayı eleştirmiyorum yapacağı bişey yok

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak