BolununSesi, sadece Bolu'dan haberler verir

TÜRK BAYRAĞI İNDİRİLİRKEN SEYRETMEK..!

TÜRK BAYRAĞI İNDİRİLİRKEN SEYRETMEK..!
    21 Ocak 2026

    TÜRK BAYRAĞI İNDİRİLİRKEN SEYRETMEK..! Şehitlerimizin vatan için verdiği kanını ...

           TÜRK BAYRAĞI İNDİRİLİRKEN SEYRETMEK..!

           Şehitlerimizin vatan için verdiği kanını temsil eden kırmızı zemin üzerindeki ay yıldızlı Türk Bayrağı, Türk milletini temsil eden en görünür ve en bilinen bir hakimiyet sembolüdür.

           Bayrağa yapılan saygısızlık; Türk Milleti'ne ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapılan bir saygısızlık olarak kabul edilir.

            Türk bayrağını bulunduğu yerden kin ve nefret ile ya da yasal olmayan şartlarda indiren, yırtan, şeklini bozan yakan ve herhangi bir süretle; (hor ve hakir gören, horlayan ve aşağılayan her kim olursa olsun alanen suç işlemiş sayılır.

           Ve yasalarımız gereği 1 yıldan 3 yıla kadar cezalandırılır.

            Suçun maddi unsuru ise Türk Milleti'ni ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılamaktır.

            Yani, Türk Milleti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne duyulan saygınlığı azaltmaya yönelik olmasıdır.

           Kişilerin Türk bayrağına özel bir saygı bağı ile bağlı olmayışı suçu ortadan kaldırmaz.

    Zira esas olan; milli hislerin rencide edilmesidir.

             MİLLİ REFLEKSLERİMİZDE ZAYIFLAMA ALAMETİ mi?…

            Malumunuz Ankara dururken Dem Parti'nin bu hafta Mardin Nusaybin’de gerçekleştirdiği grup toplantısının ardından yapılan toplantı bölgede tansiyonu yükseltti.

           Gurup toplantısı sonrası Suriye ordusunun terörist YPG'ye yönelik operasyonlarını protesto etmek amacıyla bir gurup sınır hattına doğru yürüyüşe geçti.

            Sınırı aşmak isteyen malum terörist sevici grup şanlı Türk Bayrağı'nı hedef alarak gönderden indirdi. İstiklal Marşı eşliğinde, herhangi bir tören gereği ve yasal olan şekilde indirmedi.

            Tam aksine; hain terörist sevicilerin nefreti ile, garezi ile, hıncı ile indirildi …

                SANKİ ORADA DEVLET GÖREVLİSİ YOK!

          Türkiye Cumhuriyeti'nin kolluk kuvveti bünyesinde görev yapan her hangi bir görevlinin bu nahoş olaya anında müdahale etmesi gerekirdi.

            Bu müdahalenin anında olabilmesi içinde ön/önleme istihbarat çalışması ile toplantıyı kimlerin organize ettiği, ne için orada bir araya geldiklerinin bilinmesi gerekiyordu.

          Muhtemelen biliniyordu da…

           Bu şu demektir orada toplanacak olan PKK nın uzantılarının ve terörist sevicilerin illaki nefrete bağlı hızlarını alamayacakları ateşleri yükselecek dolaysıyla da; ya devlet binalarına ya bayrağa, ya da görevli olan kolluk kuvvetlerine saldırma ihtimalleri önceden tespit edilerek bayrağa olan saldırının öngörülmesi gerekirdi.

           Bu düpedüz bir; istihbarat, idari ve hukuki görev zafiyetidir.

           FETÖ DAVALARINDA HAKİMİN SÖYLEDİKLERİ…

           FETÖ’nün kılıcının en keskin zamanında terörist başı Fetullah GÜLEN hakkımda sayısız dava açtığı yıllardı. FETÖ cü olduğu sonradan tescillenen ve görevden uzaklaştırılan bir hakim duruşma sırasında bana;” …….neden bu araştırmalara girdin, sana kadar adam mı yoktu devletin onca kolluk kuvveti varken sana mı kaldı bu cefakar hizmet hareketiyle uğraşıp yazıp çiziyorsun” demişti.

           15 Temmuz sonrası da her şey netleştikten sonra başka bir hakim başka bir duruşmada; “……sizden Bolu’daki FETÖ’nün yapılanması hakkında bilgi almak isteriz buyrun…” dediğinde bende devletin onca kolluk kuvveti varken bana mı kaldı Bolu’daki FETÖ ile ilgili bilgileri vermek diyerek geçmişte başımdan geçen hakim olayını duruşmanın hakimine anlatmıştım.

           Tabi ki devlete küsmek olmaz düsturu ile bildiklerimi yine devletimiz ile paylaşmış tutanaklara geçmesine vesile olmuştuk.

            Buradan geleceğim nokta şu; bayrak indirilirken orada bulunan kolluk kuvvetleri nasıl böylesi bir hainliğe müsaade eder?!

           Nasıl normal olur Türk Bayrağı'nın bir terörist tarafından direkten indirilmesi?

          Seyredilmesi..!

          Bu fotoğrafa ruhuna devletin ay yıldızı işlenmiş bir yürek nasıl kör sağır olur?

          Zaten bu amaçla Milli Savunma Bakanlığı'nın bu zafiyet hakkında idari olarak orada bulunan kolluk kuvvetleri hakkında tahkikat başlattığını öğreniyoruz. Doğru olanda budur.

           Ancak bu işler siyasilerin yine kuzuya kına yakar gibi; iş işten geçtikten sonra toplum azami tepki gösterdikten sonra; kınamalarıyla, esefle kınamalarıyla hatta en yüksek perdeden kınamalarıyla olmamalı…

           SİYASETÇİLER TOPLUMUN ÖNÜNDE OLMALI

           Siyasetçiler sosyal medyadaki tepkiye göre pozisyon almamalı.

           Siyasiler milli ve manevi değerlerimizin savunulmasında HERKESTEN ÖNCE ÖNCÜ OLMALILAR.

           İş kınamak ise kınamayı ve sonrasındaki tepkiyi DEM Partililerde gösterdi!!!

    Onlara göre bizde yedik..!

          “Türk Milleti” demekten aciz   olarak “Türk Toplumu” diye cümle kuran DEM ve uzantıları ile diğer kınayanlar siyasiler aynı üslubu kullanmamalı.

           Değilse değerlerimiz değerlerimizi savunmakla görevli siyasiler tarafından değersizleştiriliyor.

           Türk Bayrağına saldırının, terörsüz Türkiye hedefini baltalamayı amaçlayan çevrelerin yeni bir hamlesi olduğunu dile getiren ve bu olaydan bile oy devşirmeye çalışan siyasileri görünce milli mantıktan ve analitik düşünme yetisinden uzak bu oltalarına artık balık gelmeyeceğini bilmelerinin gerektiğini düşünüyorum.

            İmdat ASLAN 

     

    • Emekli28 Ocak 2026 . 18:07

      PKKnın silahlarını bırakmadığı Diyarbakırada meydana gelen olayda ortaya çıkmadımı .Teröristlerin ve hainlerin bayrak düşmanlarının sözüne inanılmayacağını öğrenmiş olduk
    • adil26 Ocak 2026 . 10:20

      Hainler bayrağımıza yaptıkları saldırının ardından bazı avrupa ülkelerinde eylem yapıyorlar, bu onların son çırpınışları olsa gerek, çünkü tasfiye gönülsüz de olsa devam ediyor inşaalah başarıyla bitecektir. Allah hainlere ve zalimlere fırsat vermesin.
    • geredeli24 Ocak 2026 . 18:45

      Ülkücüyüm diyenlerin ülkücülükten geçinenlerin PKK başı İmrali canisine sessiz kaldıkları bir zamanda sizin gibi insanları görünce içimiz serinliyor.Milli değerlerimiz canilere müsamaha için kullanılmamalıydı.İmralıyı sahiplenmenin ve ona sessiz kalmanın vebali büyük olur
    • Yasin Kölnden23 Ocak 2026 . 18:52

      İmdat bey aynı duyguları paylaşmak isterim.İnanın Tv proğramlarınızı izlediğim günler aklıma geldi.Yaşatmazlar diyorduk şükür hayattasınız.Allah büyüktür İmdat bey siz dik durmaya devam edin yüreğinize sağlık.Selametle.
    • Aladağ23 Ocak 2026 . 11:41

      Ülkece zor günlerden geciyoruz. Daha da zor günler bizi bekliyor. Ülkeyi çekip çevirecek, idare edecek, kontrol edecek, adaleti sağlayacak, güvenliği sağlayacak devlet aygıtımızın içinde olduğu hal bu zor günleri bize atlatacak gibi değil. Ülke tarihinde hiç olmadığı kadar politize olmuş, siyasetin emrine amade olan bie devletimiz var. Özellikle üst düzey adalet ve güvenlik bürokrasisindeki kadrolar hiç olmadığı kadar siyaset velayetinde. Devlet klikler tarafından kontrol ediliyor. İktidar ortağı iki parti devleti kendi arasında paylaşmış
    • Emekli asker23 Ocak 2026 . 11:39

      Yav şu dıç güçler masalını bırakın be bazı yorumcular hala bayrağa saldırıya kılıf arıyor sen teröristi muhatap alırsan oda terörist gibi davranır bayrağını gözünün önünde indirir.Bayrağa saygısızlığın mazereti dış gücü felan olmaz .Teröriste müsamaha bazı siyasetçilerin hoşuna gidebilir ancak devletin tavrı olamaz.
    • ahmet23 Ocak 2026 . 11:13

      Terörsüz Türkiye hedefi ve yaklaşımını ve çalışmalarını baltalamak isteyen israil in ve Türkiye'ye at gözlüğü ile bakmakta olan bazı avrupa ülkerinin örgüt uzantıları sdg-pyd'yi desteklemelerinden dolayı cesaretlendikleri görülmektedir. Ayrıca terörün bitirilmesi bazılarının işine gelmediğini anlamak zor değil. Bu yapıların bitirilmesi silah kaçakçılığı ve uyuşturucu trafiğinden kazandıkları paranın, yani değirmenin suyunun kesileceği için çırpınıyorlardır.
    • Güvenlikçi23 Ocak 2026 . 03:56

      Milliyetçiyim diye kasılan gevşeklerden hain başı Apoya dahi tık ses yok hani vatan millet devlet sizin için önemliydi.Bir ittifaka dut yemiş bülbül oldunuz.Sözüm gerçek milliyetçilere değil piyasada şekil yapan ayyaşlara.
    • BAİBÜ den22 Ocak 2026 . 17:43

      İmdat abi Amerika bu hainleri Suriye’de maydonoz fiyatına sattı onların değil bizim bayrağımıza musallat oluyor hainler.Eline sağlık abi.
    • Organize sanayi22 Ocak 2026 . 16:36

      İmdat hocam bizim vekillerden bu konuda ses çıkmadı birde bizim bağımsız vekil MHP ye geçmek için çabalıyor diye haberler çıkıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz geri dönmesi mümkün mü
    • Toplum Çürümüş22 Ocak 2026 . 15:20

      Bizi milliyetçi demokratik özgürlükçü dindarız diye aldatanlardan mısınız yoksa siz de oralardan nemalananlardan mısınız? Böyle iseniz bu bozuk dünya sistemde ,bu sınav dünyasında kazanırsınız!
    • Öğretmen22 Ocak 2026 . 14:28

      Hakikaten kınaya kınaya piyasada kına kalmadı gereken neyse o an yapılmalıydı.İmdat bey bu tür hakaretlere müsamaha gösterilmemeli.O kadar hainin içinden böyle bir şeyin yapılacağı nasıl tahmin edilemez adamların derdi milli birliğimiz bayrağımız ezanımız Atatürk’ümüz devletimiz
    • Bolulu1422 Ocak 2026 . 14:25

      Sayın Aslan'ın yazısının altına MHP İl yönetiminden birisinin/birilerinin yazmasını bekliyorum, anlaşılan daha epeyce bekleyeceğiz!
    • Y.Reis22 Ocak 2026 . 12:57

      Anında yapıştırmışsınız yazıyı helal olsun.Millet devamlı uyanık tutulmalı çevremiz ateş çemberi o yüzden milli değerlerimize hakaretlere göz yumamayız.
    • Emekli22 Ocak 2026 . 11:53

      provakatörü ne yazık ki amacına ulaştırdılar işin püf noktasıda bu zaten
    • 65722 Ocak 2026 . 10:23

      İmdat bey devletin memurları iş kendilerinin işi olunca bu kimliklerini kullanarak imtiyaz beklerken bayrak indirilirken vatandaş mı müdahale edecekti neden orada bulunan devlet memurları müdahale etmedi.Bu boş vermişlik görüntüsü hainleri cesaretlendiriyor.Göz yumanlarada gereken ceza verilmeli.
    • cabbar candemir22 Ocak 2026 . 10:02

      Yanılmıyorsam 90 lı yıllar. Yer Kıbrıs (KKTC) . Sınırda Türk Bayrağını indirmek amacıyla direğe tırmanan provokatör hak ettiği muameleyi görmüştü. Bu sefer provokatör amacına ulaştı. Ancak tırmandığı direkten indirilemeyecek kadar kıymetli ki işini yaptı, kayboldu gitti. Kim olduğunu gönderen biliyor. Biz de tahmin edebiliyoruz. Çok doğru yazmışsın ancak cambaza bakmaktasın. Direğe çıkana değil çıkartana bakacaksın. Direkten indirmeyene değil indirtmeyene bakacaksın. Bil ki olayı çözmek üzeresin. Yüreğine kalemine sağlık
    • Turgut Yıldırım22 Ocak 2026 . 08:31

      Hislerimize tercüman olan harika bir yazı yüreğinize sağlık .
    • Şivan P.22 Ocak 2026 . 01:05

      Şivan P. zırıl zırıl ağladıkça ben gülüyorum.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak