BolununSesi, sadece Bolu'dan haberler verir

Mudurnu'da 25 tapusuz köy kaldı

    10 Ocak 2005

    Mudurnu Tapu Kadastro ekipleri tarafından 2004 yılı içerisinde arazilerinin ölçümleri yapılıp tapuları hazırlanan Taşkesti Tosunlar Köyü çiftçileri, düzenlenen törenle tapularını aldılar.

    Taşkesti Tosunlar Köyü'nde 739 tapu yapılan törenle sahiplerine dağıtıldı. Gerçekleştirilen törene Mudurnu Belediye Başkanı Metin Soygür, Taşkesti Belediye Başkanı Mülayim Tekin katıldı.

    Mudurnu Tapu Kadastro Müdürü Hüseyin Şentürk tapu dağıtımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Tapulama konusunda ekip olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. 1977 yılında Mudurnu'da başlanan tapulama işlemlerinde bazı nedenlerden dolayı aksama olmuş,tu. Biz burada şimdi o aksaklıkları gidererek köylerimizi tapularına kavuşturuyoruz" dedi. Şentürk, halen ekip arkadaşlarının 2 köyde ölçümlere devam ettiğini belirterek, 2005 yılı içerisinde Taşkesti Ilıca ve Ortaköy köylerinin de tapularının hazır hale geleceğini belirtti. Bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Şentürk, 2004 yılı içerisinde Çamyurdu Köyü'nde 1100, Tavşansuyu Köyü'nde 1421 ve Tosunlar Köyü'nde de 739 olmak üzere toplam 3 bin 260 adet köylüye tapu dağıttıklarını söyledi.

    Mudurnu'da toplam 73 köy ve 1 belde bulunduğunu belirten Şentürk, şu anda 25 tapusuz köy kaldığını ve buralarda da tapu çalışmalarının en kısa zamanda gerçekleştirileceğini açıkladı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak