BolununSesi, sadece Bolu'dan haberler verir

PTT Başmüdürü Raif Kandaş

    10 Ocak 2005

    Bolu PTT Başmüdürlüğüne atanan Raif Kandaş, geçtiğimiz hafta görevine başladı. Genel Müdürlüğün aldığı kararla Nevşehir'e atanan Kurban Bektaş'tan boşalan Posta İşletme Başmüdürlüğü'ne Raif Kandaş atanmıştı.

    3 yıldan beri Ardahan'da görev yapan Raif Kandaş, 3 Ocak 2005 Pazartesi günü şehrimizde yeni görevine başladı. Kandaş, "İnsanlarımız iyi şeylere layıktır. Biz de duyarlı bir kuruluşuz. Dolayısıyla güler yüzlü vatandaşlarımıza güler yüzümüzle hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımız buna layıktır" dedi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak