Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Boludağı, savaş alanına döndü

    17 Ocak 2005

    Kurban Bayramı ile sömestr tatilinin birleştirilmesi sonrası, tatilcilerin yoğunluğuna sahne olan Boludağı'nda, hava şartlarıyla birlikte kazalar eksik olmuyor. Cumartesi günü 20 aracın karıştığı zincirleme kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, 16 vatandaşımız hastanelik oldu. Kazadan yaralı olarak kurtulan Hüseyin Apaydın, "Kazaya İstanbul istikametinden, Ankara istikametine dönmek isteyen bir kamyon neden oldu" dedi.

    Boludağı'nda hava şartlarının mevsim normallerine dönmesi sonrası, kazalar da eksik olmuyor. Cumartesi günü Seymenler Mevkii'nde 5 dakika arayla meydana gelen 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 20 araç hasar alırken, 16 vatandaşımızda İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Kazada hafif yara alarak İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kaza esnasında TIR'ın arkasında askıda kalan Laguna'nın şoförü Hüseyin Apaydın, "Önümdeki TIR'ın arkasında seyir halindeyken, Seymenler Mevkii'nde İstanbul istikametine gitmekte olan bir kamyonun, dönüş yasağı olan bir yerden dönmeye çalışarak Ankara şeridine geçmek istediğini gördüm. Bu esnada bu araca vurmak istemeyen öndeki aracın fren yaptığını görünce, bende fren yaptım. Önümdeki TIR'ın 1 metre arkasında durmayı başardım. Tam "Oh" çekerken, arkamdan bir şey bana vurdu ve ben askıda kaldım. Allah'tan emniyet kemerim takılıydı. Bu arada hava yastığım açıldı ve en ufak bir yara almadım. Hemen emniyet kemerimi çözerek araçtan indim. Emniyet kemerim takılı olmasaydı, belki de ön camdan çıkarak TIR'la arabamın arasında sıkışabilirdim" dedi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak