BolununSesi, sadece Bolu'dan haberler verir

Mühür bedeli belirlendi

    31 Ocak 2005

    Mahalle muhtarlarının vatandaşlara verdikleri hizmetlerden dolayı alacakları harç miktarları, İl İdare Kurulu'nun yaptığı toplantı sonrası belirlendi.

    Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "4541 sayılı kanunun 20'inci maddesinin son fıkrasının, son paragrafını değiştiren 2108 Sayılı kanunun 3372 sayılı kanunla değişik 6'ıncı maddesi gereğince, Mahalle muhtarlarının 2005 yılı içinde hangi işlerden ne kadar harç alacağı İl İdare Kurulu'nun 28/12/2004 tarih ve 1868 sayılı kararı ile tespit edilmiştir" denildi.

    Yapılan açıklamada mahalle muhtarlarının ikametgah ilmühaberinden, fakirlik ilmühaberlerinden, nüfus cüzdan örneğinden, nüfus kayıt örneğinden, nüfus cüzdanı kayıp, değiştirme ve nüfus cüzdanına fotoğraf yapıştırma işlemlerinden, saklı nüfus belgelerinden, yer değiştirme için istenen ikametgah belgelerinden, menşe-i şahadetnamelerinden, adli müzaharat belgelerinden, ferağ ve intikal kayıt işlerindeki vesikalardan, tapu işlemlerinde hüviyet onama belgesinden, tapu intikal işlemleri için veraset belgelerinden 1-1 YTL harç alacakları belirtildi. Ayrıca mahalle muhtarlarının, fakirlikleri mülki amirliklerce kabul edilenlerden harç alınmamasına karar verdikleri ifade edildi.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Gündüz kandilini Hazırlamayan, gece karanlığına razı demektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak