Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Cami bahçesinde ölmek istedi

    5 Ocak 2010

       Bolu'nun Gerede ilçesinde kız arkadaşından ayrıldığı için cami bahçesinde ilaç içerek intihara kalkışan genci polis ekipleri kurtardı.
        Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Bulvarı'nda bulunan Yeşil Cami'de meydana geldi. R.O. (17) isimli genç, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdi. Boşluğa düştüğünü söyleyen genç, bir cami bahçesine giderek yanında getirdiği ilaçları içmeye başladı. Kısa süre sonra devriye gezen ekipler, hap içen genci görünce hemen yardıma koştu. Onlarca ilacı içerek rahatsızlanan şahıs hemen polis ekipleri tarafından Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı ilaç içtiği için zehirlendiği öğrenilen genç, tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

    • ceren7 Ocak 2010 . 14:20

      nekadar saçma gerçi 17 yasındaki bi çoçuktan ne beklersin ölecegini bilerek yasamak gerek hayatı ölüm allahtan öldügünde çekecegin acı bundan daha çok olacaktı yine allahın sevgili kuluymuş ki ölememiş bu günahla gidememiş allah isla etsin akıl versin amin

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak