Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Okuyucu Mektubu

Okuyucu Mektubu

    19 Mart 2007

    12.03.2007 tarihinde, gazeteniz okuyucu sütununda Ahmet TOPRAK tarafından yayınlanmak üzere gönderilen ve yayınlanan yazıya cevap olarak kişisel hakkımı kullanarak bu yazımın aynı sütunda yayınlamanızı rica ederim.

    Hiçbir zaman Doğru Yol Partisinin aleyhinde küçültücü, oyunu düşürücü eylemim olmamıştır. 2002 seçimlerinde Bolu ilinde beşinci Parti olan Doğru Yol Partisini şahsım ve teşkilat kadrolarıyla ikinci sıraya taşıdık. Atfedilen bu suçlama doğru değildir.

    Bolu'da yapılan aday adayları ile ilgili anketlerden yakından uzaktan ilgi ve alakam yoktur.

    Şirketimizle ilgili bir sarsılma dönemi geçirdik. 1995 ? 1999 yılları arasında maliyeye dolaylı vergiler toplamı 41 milyon 700 bin dolar vergi ödedik. Burada krize giren şirketimiz tasfiye masasına gitmiştir. Şirketin mal varlığı ve alacakları ayrı yeten şirket borçları tasfiye kuruluna havale edilmiştir. Öncelikle işçi borçları tasfiye kurulu tarafından ödenmiştir. Şahsımında hiçbir kimseye veya kuruluşa borcu yoktur. Bununla ilgili bana atfedilen sözler doğru değildir.

    Babam, Tefik Türesin?le ilgili yapılan ithamlar asılsızdır. Çünkü Tefik TÜRESİN 1991 seçimlerinde, 4. sırada iken halkın yüksek tercih oylarıyla 1. sıraya geldi ve MİLLETVEKİLİ seçildi.Bolu ve ilçelerine, iş ve aş için bir sürü yatırımlar gerçekleştirip binlerce kişiye istihdam sağladı.

    Türkiye seçim atmosferine girmiştir partimizin Bolu'da olduğu gibi Türkiye genelinde trendi her geçen gün yükselmektedir. Bolu'da beni kendisine rakip gören ve çekemeyen bu kişi aslı olmayan bu sözlerle okuyucu mektup köşesinde hayali isimle yazı göndermiştir yazılanlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

    OKTAY TÜRESİN
    DYP M.K.Y.K Üyesi

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

     

    Yazarın diğer yazıları

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak