Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tek Yön Yollar Arapsaçı!

Tek Yön Yollar Arapsaçı!
    18 Ekim 2010
    Tek Yön Yollar Arapsaçı!Tek Yön Yollar Arapsaçı!
    Cennet ilimiz Boluda her gün yeni bir yol güzergahı değiştiriliyor. Bunlardan bir taneside Karamanlı Mahallesinden Orman işletmesi yönüne çıkış! Burada bulunan dörtyol ağzına ilave yapılarak tek yöne döndürülme çalışmaları başladı. Aşağıda sayacağım sebeplerden dolayı İl trafik komisyonunun geç olmadan bu konuya tekrar göz atmasında fayda olduğu kanaatindeyim. 1. İzzet Baysal ana arteri batıdan doğuya doğru akarken yan yollarında batıdan doğuya akması mantıklı değil. 2. İsmet paşa caddesi zaten stadyum bayırına kadar tek yön. Niye o zaman bu yolun devamıda tek yön şeklinde devlet hastanesi önüne kadar devam etmez? 3. Karamanlı Mahallesinden Sakarya ilköğretim okuluna çocuk bırakmak için Orman işletmesinin arkasından dolaşacaksınız. Geri Karamanlıya girmek istediğinizde -o zaman daha kötü -(çünkü stadyum bayırından sola dönüş yasak) ya Yüncü Makbulenin karşısından -ki orasıda şansınıza açıksa- gireceksiniz yada Kültür Müdürürlüğünün arkasından dolaşıp tekrar İsmet Paşa mahallesinden stadyum bayırına ulaşıp içeri gireceksiniz. Dön baba dönelim! 4. Sakarya okulu servisleri okulun arkasında bekliyor ve bir çoğu Bahçelievler mahallesi ile Beşkavaklar yada kalıcı konutlara servis götürüyor. Öğlen arası 55 dakika. Bu sürede öğrenciyi aldığında sinemanın yanından çıkış olmadığından dolaşarak istikametine gitmeye çalışıyor. Eğer yön Batıya doğru olursa okul önünden aldığı çocukla belirtilen mahallelere ulaşım daha kısa sürede olur. Okula geri gelirkende Orman işletmesi arkasının yönü ters çevirilir (batıdan doğuya doğru) buradan giren araç ilerden Barış pastanesi önünden sakarya okuluna doğru döner ve turunu atarak okul önünde yeniden indirir. 5. Karamanlı Mahallesine girmek isteyen ve Anıtpark civarında olan araçlarda Orman işletmesi arkasından (yön çevrilerek) girerek kolayca giriş yaparlar. 6. Böylelikle İzzet Baysal Batı-Doğu istikametinde olurken, Cumhuriyet ve İsmet Paşa Doğu- Batı olur. İl trafik komisyonunun bu konuları göz önüne alarak karar laması ilimiz menfaatine olacaktır.
    • çözüm :)21 Ekim 2010 . 10:03

      belediyemiz bu gibi sorunlara çözüm buluyor niye yanıp yıkılıyorsunuz dümdüz giderken biraz efor sarfederek geçsekte negüzel bir ''hasan kanca''göbeyi oldu hemde ışıklı eşi benzeri yok. pirinç levhalardada yazıyor ya?
    • fatih güngör21 Ekim 2010 . 09:10

      bu trafiği sadece 2 hamleyle(cadde girişi ve barış pastanesi olmak üzere)istanbul trafiğine dönüştürdü sayın yetkililerimiz.durduk yere rahatımızı bozdular.akan trafik kilitlendi...yönetim tebrikler
    • neco20 Ekim 2010 . 22:33

      neden dert yanıyoruz arkadaslar toplumlar hakkettıklerı gıbı yonetılırler bunları bız secmedıkmı bız sectık her ne kadar ben oy vermesemde secıldıler...ne oldu kurunun yanında benım gıbı yaşlarda yanıyor eskıden ısyerıme ortalama 5 dakıkada gıdıyordum son uygulamadan sonra 10 dakıkada ısyerıme gıtmeye basladım....ne dıyeyım ben yaş olarak sadece kuru arkadaslara seslenıyorum tamam secılenler sızden olabılır ama her yaptıkları sızden oldukları ıcın dogru olamaz lutfen yaptıkları yanlıslara sız de ıclerınden ve oy verenler olarak dur yanlıs yapıyorsun deyınız demezsenız sonumuz ne olur bılınmez.
    • BOLU SEVDALISI20 Ekim 2010 . 22:01

      Bolu'nun trafik sorununu hep beraber oluşturuyoruz maalesef... yaptğımız uygunsuz parklarla, saygısız ve sabırsız davranışlarımızla, uymadığımız trafik kurallarıyla, verdiğimiz oylarla, duyarsızlıklarımızla.....  
    • berat uzun20 Ekim 2010 . 17:10

      belediyeye teşekkür ederim. insan kendini istanbulda gibi hissediyor.
      nasıl başardılar bilemiyorum ama 14 milyonluk şehrin trafik sıkışıklığı bolumuzda oluşturuldu.
      üstün başarılarından dolayı tebrik ederim!
      üst geçitler 50 sene sonra sanat eseri ünvanı alır. çünkü eşi benzeri yok. bu çalışmların devamını bekliyoruz sanat şehri bolunun belediye çalışmalarına ihtiyacı var!!!!!!!!
    • Zafer Çelik20 Ekim 2010 . 13:39

      bu haberi yapan arkadaşa tebrikler trafikte yaşanan sıkıntıları o kadar net ve ayrıntılı şekilde ifade ettiği için......lütfen bu sorunla ilgilenin Bolu'da trafik zor hale getiriliyor neden herkes duyarsız kalıyor.Trafik felç akşam iş saati müthiş tarfik rezaleti yaşanıyor ilgililer lütfen bir an önce çözüm bulsun
    • Sarslan20 Ekim 2010 . 08:58

      uyuyan ve akıl tutulması yaşanan bir toplum haline getirildik.. bunu en küçük yerel birimlere bile derdimiz anlatırken yada anlatamazken yaşıyoruz.. konuşan herkes öyle yada böyle bir şekilde SUS-TU-RU-LU-YOR... şimdi hiiç dert anlatmayın.. kaç sefer sandık geldi önünüze... başka verecek partimi var dediniz... şimdi bunları haber yapmayın.. bolu lulara müstehak.. bahçelievlere kaç senedir  bir çivi çakmadı kalıcı konutlar dökülüyor daha bir sürü mahaalle.. istediğini yapan bir zihniyet taaa tepeden başlayarak en küçük ilçe yönetimi bile.. YONETİM mantığı budur... ben yaptım doğrudur mantığı.. daha bunalr bir şeyd eğil.. yakında sizin mahalle bizim mahalle olarak heralde görüşü farklı insanlarıd ayıracaklar... yüzde 58 az. verin daha çok verin.
    • gaydırı gubbak cemile20 Ekim 2010 . 00:58

      bir yandan az kar eden otopark patronuna yeni kar kapısı açmak, bir taraftan yapılan veya yapılması düşünülen otoparklara araçları yönlendirmek, gerekli doluluk sağlandığında özel Müteşebbise devir  + rant + yeni bir hayırsever pardon asil bir zengin :D
      falan filan, diye düşünüyor komplo teorileri üretenler :-P
    • aziz kal19 Ekim 2010 . 23:27

      Bolu'da İl Trafik Komisyonu varmı?
    • asd1419 Ekim 2010 . 21:15

      Trafiği felç etmekten başka hiçbir gaye ve amaç gütmeyen bi çalışma...!
    • S.A19 Ekim 2010 . 21:06

      Bunlar haykırsakta, bağırsakta, eylem yapsakta, burada haber yapıp metiyeler dizsekte. Bu düzeni değiştirebilecek isim yok. Orman işletmesi yolundaki tek sorun iki tarafada çekilen arabalar. Kadın doğum yolunda karşı yönden gelen araçlar ile kafa kafaya girebilirsin. Bundan birkaç ay önce boluya gelen ve söyleşi yapan uzman trafikçiler bolunun tek sorunun park sorunu olduğunu söylemişlerdi. Artık yeni mahfedilen yollar sayesinde tek sorun park değil. Gülsek mi ağlasak mi? Bilemedim.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak