Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Milli Eğitim'de 36 kişi açığa alındı 

Milli Eğitim'de 36 kişi açığa alındı 
    19 Ağustos 2016
    Milli Eğitim'de 36 kişi açığa alındı 

           Bolu'daki FETÖ'ye bağlı okullarda çocuklarını okuttukları gerekçesiyle Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görevli 33 öğretmen  ve 3 memur açığa alındı. 
         “Artık 10. Yıl Marşı mı kaldı? 2023'de 100'ncü Yıl Marşı'nı yazacağız” sözleriyle, Bolu'da Onuncu Yıl Marşı'nının okunmasına yasak getirirken bir anda şimşekleri üzerine çeken İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan 36 kişiyi FETÖ'cü oldukları gerekçesiyle açığa aldırdı. 
          Edinilen bilgiye göre FETÖ Fethullahçı Terör Örgü'ne bağlı okullarda çocuklarını okutan veya Bank Asya'da mevduat hesabı bulunan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda öğretmen ve memur olarak görev yapan toplam 36 personel dün itibariyle açığa alındı. Açığa alınan personelden 33'ünün öğretmen, 3'ünün ise memur olduğu belirtildi.  
     

    • Elimiz vicdanımızda olmal20 Ağustos 2016 . 18:15

      Sayın Yusuf CENGİZ, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Müfettiş Ve Teftiş Kurulu Başkanlığı görevleri sırasında, eminim ki yaptığı denetlemeler sonucunda çocuğuna daha iyi bir eğitim vereceğine inandığı bu okullarda oğlunu okutmuştur.Devletin vermiş olduğu ruhsatla açılan ve yine devletimizin Milli Eğitim Müfettişlerinin vermiş olduğu raporlarla eğitim öğretim faaliyetlerine devam edebilen bu okullara ( ki pek çoğu milli eğitimin teşfik kapsamında idi) daha iyi eğitim alabilsinler düşüncesiyle, Yusuf CENGiZ  gibi Milli Eğitimle doğrudan ilgili kişileri örnek alarak  çocuklarını bu okullara gönderenlere adalet lütfen.
    • Alp20 Ağustos 2016 . 16:29

      Çocuğunu o okula göndermekle bu ceza verilmemeli. Ama varsa başka bağlantısı tamam derim. Memursan iş kolay alıyorsun hemen açığa. Peki bu okullara izin verenler ne olacak.memur olmayıp fetöyü destekleyip hiç bir şey olmayanlar var.
    • Vicdanlı20 Ağustos 2016 . 09:08

      Buyurun cenaze namazına diye bir söz vardır,şimdi yapılanlara bakılırsa ben de aynı sözü söylüyorum;buyurum cenaze namazına,peki cenaze kim,hukuk,demokrasi,insan hakları.Bayanlar,baylar,o okullara ruhsat verenler nerede,o okulları yıllardır denetlemeyen Miilli eğitim müdürleri nerede.Bir insanın o günün koşullarında çocuğuna daha iyi bir öğretim ve eğitim verebileceğine inandığı okula çocuğunu kaydettirmesi ne zamandan beri suç oldu.Bir banka, mevduatına daha fazla getiri veriyor diye o bankada hesap açtırmak ne zamandan beri suç.Anlamış değilim.Tanrım aklıma mukayyet ol.Ah Atatürk Ah,sen yokken bu memlekette neler oluyor neler,acaba sana malum oluyor mudur,inşallah olmaz,yoksa mezarında ters dönersin.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çok söyleyen değil, çok iş yapan yöneticeye muhtaçsınız.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak