Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu tüm ülkeye örnek olmaya devam ediyor

Bolu tüm ülkeye örnek olmaya devam ediyor
    30 Nisan 2010
    Bolu tüm ülkeye örnek olmaya devam ediyorBolu tüm ülkeye örnek olmaya devam ediyor

       Bolu Bağışçılar Vakfı'nca Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne yaptırılacak olan, 'Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi' binasının inşası ve üniversiteye bağlanmasına ilişkin protokol, AİBÜ Senato Odası'nda düzenlenen törenle imzalandı.

    Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, AİBÜ ve vakıf yöneticileri katıldı.

    "Okul öncesi eğitimi önemsiyoruz"

    Törende ilk konuşmayı yapan Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram, vakıf olarak okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, Bolu'nun bu konuda ülkenin en iyi donanıma sahip olan ili olması konusunda çalışacaklarını ifade etti. Erbayram "Son zamanda okul öncesi eğitimin ne kadar önemli bir süreç olduğunu gazetelerden ve televizyonlardan takip ediyoruz. Bolu Bağışçılar Vakfı Bolu'nun eğitim alanında ülkenin en iyi ve en gelişmiş illeri arasında yer alması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde yaptırılacak olan bu eğitim kurumunun, üniversitemize, Bolumuz'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

    Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer de,Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin sadece Bolu için değil bölge için önemli olduğunu vurgulayarak, Eğitim Fakültesi ile birlikte yürütülecek bu gibi projelerin Bolu'daki eğitim kalitesini yükselteceğini söyledi.

    "Bolulular 'hayır' konusunda ülkeye örnek oluyorlar"

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun yaptığı konuşmasında, Bolu insanın İzzet Baysal'ın yolundan yürüdüğünü ifade etti. Rektör Coşkun, "Görüyoruz ki Bolu'da hayırseverlik geleneği oluşmuş. Bolu'nunsanayicisi, Bolu'nun iş adamı ve tüm Bolulular, memleketlerine yararlı olabilmek için büyük insan İzzet Baysal'ın yolunda yürüyor. Bu gerçekten takdir edilecek bir durum. Üniversitemize, Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından yapılacak olan Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, hem Eğitim Fakültemizin uygulama sahası olması açısından, hem de Bolu'daki okul öncesi eğitim olanaklarının gelişmesi açısından son derece önemli. Buradan Bolu Bağışçılar Vakfı'na ve hayırsever Bolulular'a teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

    "Bolu'nun gençleri çok şanslı"

    Törende son sözü alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da yaşayan çocukların ve gençlerin çok şanslı olduğunu belirtti. Yılmaz, kendi gençliğinde bu tür kurumların Bolu'da olmasınınhayalin ötesinde bir durum olduğunu söyleyerek, "Bolu'da yaşayan gençlerimiz çok şanslı. Eğitim olanakları anlamında, ülkemizde çok farklı bir yerimiz var. Bolu Bağışçılar Vakfı'nın yapacağı bu eserle, eminim Bolu'daki eğitim kalitesi daha da artacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Çalışmak, neşeli olmak, çeneyi sıkı tutmak, işte sana başarı.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak