Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Başkan Yılmaz: "'Özne Bolu, gerisi tamamen teferruattır."

Başkan Yılmaz: "'Özne Bolu, gerisi tamamen teferruattır."
    19 Nisan 2010
    Başkan Yılmaz: "'Özne Bolu, gerisi tamamen teferruattır."

        

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Özne Bolu, gerisi tamamen teferruattır. Biz teferruatla uğraşmayacağız, Bolu'nun gelişmesi için uğraşacağız" dedi. 
         Bolu Belediyesinin üzerinde çalıştığı projeler hakkında bilgi veren Yılmaz, "Bolu'ya bakıldığında gürül gürül suların aktığı bir yer olarak adlandırılır, ama maalesef Bolu şu anda hala yer altı suyu içiyor" dedi.
         Yılmaz, 6 yıl öncesine kadar Bolu'nun çöplerden çıkan suların katıştığı yer altı sularını içtiğini dile getirerek, Bolu Belediyesi tarafından projesi yapılan ve bitmek üzere olan temiz su arıtma tesisi ile Bolu'nun artık temiz ve sağlıklı su içeceğinin altını çizdi.
         Yılmaz, "Dışarıdan Bolu'ya bakıldığında gürül gürül suların aktığı bir yer olarak adlandırılır, ama maalesef Bolu şu anda hala yer altı suyu içiyor. Biz ilk defa bir temiz su arıtma tesisi yerini belirledik, yerini aldık, oraya temiz su arıtma tesisi yaptık. Şu anda kuruldu, suyu akıtma aşamasındayız"diye konuştu.
         Yılmaz, Temiz Su Arıtma Tesisinin tam olarak faaliyete geçmesi ve yeni su kaynaklarının bulunmasının ardından Bolu'nun 1 Milyon nüfusa yetecek kadar su rezervine sahip olacağını vurguladı.
         Pis su arıtma tesisinin muhalefetin yaptırmama gayretlerine rağmen tamamlandığını da sözlerine ekleyen Yılmaz, şöyle devam etti:
         "Mahkemelere rağmen yani muhalefetin yaptırmamak için gayretlerine rağmen biten projelerdir. Ana muhalefetin yaptırmamak için 2 sefer mahkemeye başvurmasına rağmen su arıtma tesisini yaparak Bolu'ya müthiş bir hizmeti gerçekleştirmiş olduk. Dolayısı ile bu hizmet bile başlı başına muazzam bir hizmettir. Hele bir de bunu havza başına Bolu'dan Abant'a kadar, Bolu'dan Bolu Dağına kadar, Bolu'dan Mudurnu istikametine kadar, çevreninde temizlenmesi düzenlenmesi olarak bakıldığında Türkiye'de böyle bir proje bir il tarafından gerçekleştirilememiştir. İlk gerçekleştiren il Bolu olmuştur. Bundan da tüm Bolu halkının gurur duyması lazım."

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak