Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Turizm Haftası halk oyunları gösterileriyle başladı

Turizm Haftası halk oyunları gösterileriyle başladı
    15 Nisan 2010
    Turizm Haftası halk oyunları gösterileriyle başladıTurizm Haftası halk oyunları gösterileriyle başladı
         Bolu'da, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenen halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. 15–22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası'nda bir dizi etkinlik düzenleniyor.
        Etkinlik kapsamında, Bolu Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hasan Kaplan, turizm işletmeleri, otel yöneticileri, Bolu Turizm ve Otelcilik Okulu öğrencileri ve vatandaşlar, Bolu Belediyesi bandosu eşliğinde Belediye Meydanı'ndan, Anıt Park'taki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında, "Ülkenin saygınlığı turizm yaygınlığı ile artar", "Turisti kazanan geleceği kazanır" gibi pankartlar taşındı. Atatürk Anıtı önündeki etkinlikte anıtına çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.
        Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Turizm Haftası'yla ilgili mesajı okundu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu ekibi ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi. Vali Yardımcısı Terzioğlu ve Belediye Başkanı Yılmaz, turizm işletmecilerinin Anıt Park'ta oluşturduğu stantları gezdi. Terzioğlu ve Yılmaz, kendilerine ikram edilen ekmek arası tavuğu yedi.
    Öte yandan, Bolu'da, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 'Bolu'da Turizm ve Turizmin Geleceği' konulu panel, 'Turizm İşletmelerinde Mutfakta Gıda Güvenliği ve Gıda Hijyeni' konulu konferans ve yöresel yemek yarışması düzenlenecek. 
    • bolulu16 Nisan 2010 . 00:27

      Bu  etkinliklerde caddeyi trafiğe kapatmaktansa karaçayırdaki kocaman alanda yaptırabilir.Caddeyi kapattıklarında trafik iptal oluyor çünkü caddenin alternatifi gidecek bir yol yok olan yollardada biçimsiz araba çekenlerle dolu onun için yollar iptal bu sabah ankara gitmrk için caddeye çıkmak istediğimde çıkamadım köroğlu otelin oradan çıkmak içinse ecel terleri döktüm.Polise ara sokaklar sıkışmış dediğimde bana yürü yürü diye işaret yaptı.Bu memleketin yolu sadece caddemi polisler sadece niye oralarla ilgileniyo anlamış değilim.Ayrıca Boluda turizm yürüyüş yaparak tanıtılmaz böyle boş işlerle uğraşmak yersiz.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak