Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

AİBÜ'lü öğrencimiz Jimnastikte dünya 3'üncüsü

AİBÜ'lü öğrencimiz Jimnastikte dünya 3'üncüsü
    1 Nisan 2010
    AİBÜ'lü öğrencimiz Jimnastikte dünya 3'üncüsüAİBÜ'lü öğrencimiz Jimnastikte dünya 3'üncüsüAİBÜ'lü öğrencimiz Jimnastikte dünya 3'üncüsü

       Dünya Bayanlar Jimnastik literatüründe Türkiye'nin bugüne kadar kazandığı en büyük başarıyı AİBÜ'lü öğrencimiz aldı.

       Katar'da düzenlenen Artistik Jimnastik Dünya Şampiyonası'na Bolu'dan katılan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi Göksu Üçtaş, jimnastik yer serisinde Dünya 3.'üncüsü oldu.

       Antrenörlüğünü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Antrenörleri Mergül Güler ve Öznur Cesur Esen'in yaptığı, Göksu Üçtaş elde ettiği bu derece ile Dünya Bayanlar Jimnastik literatüründe Türkiye'nin kazandığı en üst seviyedeki başarıyı yakaladı.

        Rektör Coşkun plaket ve dizüstü bilgisayar hediye etti

       Artistik Jimnastik Dünya Şampiyonası'nda AİBÜ'lü Göksu Üçtaş'ın aldığı başarılı sonuç nedeniyle Abant İzzet Baysal Üniversitesi Senato Odası'nda bir ödül töreni düzenlendi. Törene AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen ve Prof. Dr. Mehmet Bahar ile AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda görevli akademisyenler katıldı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun elde ettiği büyük başarıdan dolayı Göksu Üçtaş'ı ve antrenörü Mergül Güler'i kutlayarak, kendilerine plaket ve dizüstü bilgisayar hediye etti. Böyle bir başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Hayri Coşkun, Göksu'nun ileride daha büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu söyledi.

        Göksu Üçtaş, da elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, başarısında katkısı bulanan antrenörlerine, üniversite hocalarına ve Bolu halkına teşekkür etti.

    • orhan aytar8 Nisan 2010 . 10:35

      Milli Sporcumuz Göksu ÜÇTAŞ'ı Antrenörlerimiz Mergül GÜLER,Öznur Cesur ESEN'İ ve diğer emeği geçen çalışma gruplarına teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.sağlıklı mutlu günler

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak