Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Mengenli Aşçılar Dubai Yolcusu

Mengenli Aşçılar Dubai Yolcusu
    18 Şubat 2010
    Mengenli Aşçılar Dubai Yolcusu
         Abant İzzet Baysal Üniversitesi(AİBÜ) Mengen Aşçılık Yüksek Okulu Öğrencilerinin Dubai'de düzenlenecek olan yemek yarışmasına katılacakları bildirildi.
         AİBÜ Mengen Aşçılık ve Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Zuhal Özdemir, 21-24 Şubat 2010 tarihleri arasında Dubai'de yapılacak olan Dünya Aşçılar Birliğine (WACS) bağlı The Emirates Salon Culinaire yarışmasına katılacaklarını dile getirdi.
         Yarışmaya Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksek Okulu Mutfak takımı olarak 3 öğrenci ile katılacaklarını kaydeden Özdemir, ''19 Şubat Cuma akşamı İstanbul'dan Dubai'ye uçacak olan ekibimiz 4 gün boyunca toplam 6 kategoride yarışacak. Pratik yarışmalarda Türkiye adına zorlu bir sınavdan geçecekler. Türkiye'nin ve Mengen'in adını dünyaya Duyurmaya Gidiyoruz'' ifadelerini kullandı.
         AİBÜ Mengen Aşçılık Meslek Yüksek Okulu Mutfak takımında Dubai'ye gidecek olan Şafak Erten ise Mengen'in ve Türk mutfağının adını tüm dünyaya duyuracağız diyerek, ''Yaş ortalamamız 19-20 aşçılık mesleği yolunun başındaki genç ve okullu aşçılarız bizler mesleğe başlarken şöyle düşünüyoruz ki, Türk mutfağımızı, Türk aşçılarını günümüz gelişen ve değişen gastronomi mutfak bilimi dünyasında yenilikleri her zaman takip ederek her geçen gün mutfağımızda yenilikçi yaratıcı ve kendi yemeklerimizi mutfağımızı yeni trendlere uyarlayarak tanıtmalıyız. Şu ana kadar Türkiye'de katılmış olduğumuz bir çok yarışmada Türkiye birincilikleri almış bulunuyoruz, bunu en yüksek başarılara taşıyacağımızında sözünü veriyoruz'' şeklinde konuştu
    • sedat ortac20 Şubat 2010 . 02:11

      b
      ben sedat ortac mengen kiyaslar kuyunden su anda amerikada bulunuyorum sizlere yurekten basarilar diliyorum ve inaniyorum selam ve sevgilerle

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak