Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Mudurnu'da turizm rehberliği kursu açıldı

Mudurnu'da turizm rehberliği kursu açıldı
    18 Nisan 2009
    Mudurnu'da turizm rehberliği kursu açıldıMudurnu'da turizm rehberliği kursu açıldıMudurnu'da turizm rehberliği kursu açıldı
         Mudurnu Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi tarafından Mudurnu Düğün salonunda turizm rehberliği kursu açıldı.
         Turizm hakkında katılımcılara bilgi veren Bolu Meslek Lisesi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kara, Mudurnu'yu çok sevdiğini ifade ederek, "Mudurnu insanı cana yakın ve sıcak kanlı. İlçede turizm açısından eksiklik bu kurslarla giderilecek" dedi.
         "Turizmle ilgili bir çalışma yapabilir miyiz?" diye bir teklifin geldiğini belirten Mudurnu kaymakamı Alp Arslan şunları söyledi:
         "Bende ilk önce turizm için burada turizmi anlatacak elemana ihtiyaç olduğunu belirttim. Amatör bir turist rehberliği düzenleyebiliriz dedim. Biz daha geniş düşünerek profesyonelleştirdik bu kursu. Kursa 50 kişi müracaat etti. Kursiyerlere kursta tur operatörlüğü, turist rehberliği, müşteri ilişkileri, iletişim, Türk kültürü ve mutfağı ve seyahat işletmeciliği konusunda bilgi vereceğiz. Bunun için alt yapı oluşturduk. Kursiyerlere 32 saatlik pratik ve 32 saatlik uygulama eğitimi verilecek. Daha sonra rehberleri aktif hale getireceğiz."
     

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak