Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Atatürk Büstü'ne saldırı

Atatürk Büstü'ne saldırı
    9 Kasım 2009
    Atatürk Büstü'ne saldırı

       Yeniçağa'nın Gölyüzü Mahallesi'nde 8 Kasım Pazar günü meydana gelen olayda, bir okulun bahçesinde bulunan Atatürk büstünün saldırı sonucu kaidesinden ayrılarak yere düşürüldüğü ve büste zarar verildiği belirtildi.

        Bahse konu olay ile ilgili yapılan tahkikatta büstün mermer kısmından kırılarak kaidenin sol ön çaprazında yerde bulunduğu, mermer kısmının bir parçasının giriş kısmında yerde olduğu, Atatürk büstünün kaideyle birleştiği yerde ve sol şakak kısmında ve burun kısmında hafif hasar olduğu tespit edildi. 
       Olayla ilgili müşteki konumundaki okul müdürü K.Ö.' ün alınan ifadesinde büste hasar verildiğini polisten öğrendiğini, büste zarar veren şahıs yada şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti. 
         Yeniçağa Emniyet Amirliği'nin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.  

    • Meral Gültekin10 Kasım 2009 . 16:20

      Atamızın büstüne saldıranların Allah belalarını versin. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk´ü özlem ve rahmetle anıyoruz.
    • RECEP 10 Kasım 2009 . 13:19

      Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Aatatürk´´e yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Kabrinde rahat uyu, biz Türk Gençliği olarak emanetini ve ilkelerini sonsuza kadar yaşatacağız.
    • mengenli10 Kasım 2009 . 11:58

      Ata´ya uzanan eller kırılsın, diller kopsun
    • Mehmet Çağ10 Kasım 2009 . 11:39

      Bunlar korkak ve pis insanların işidir. Atatürk´ün büstüne saldıranları lanetle kınıyorum. Atamızı aramızdan ayrılışının 71. yılında özlem ve rahmetle anıyorum.
    • tamer149 Kasım 2009 . 20:41

      ATATÜRK´e uzanan bu pis ellere, lanet olsun....
    • Akın İnal9 Kasım 2009 . 20:01

      Cumhuriyetimizin kurucusu yüce önder Atamızın büstüne saldıranlar, siyaset arenasında da devrimlerine ve ilkelerine saldırıyorlar. Atasının izinde yürüyen Türk gençliği olarak bu utanmazlarla her ortamda mücadele etmeye devam edeceğiz.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşinin esiri olan insan, başkasının esiri olmaz

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak