Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Bolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralı

Bolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralı
    21 Ocak 2010
    Bolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralıBolu'da pepeşe 2 otobüs kazasında 5 ölü 60 yaralı

    *Bolu'da yarım saat arayla meydana gelen iki ayrı otobüs kazasında 5 kişi öldü 60 kişi yaralandı.

       Birinci kaza yolcu otobüsünün kar ve buzlanma sebebiyle devrilmesi sonucu meydana geldi. kazada Ayşe Ilgaz(36) isimli 1 kişi hayatını kaybederken 50 kişi yaralandı.
        Edinilen bilgiye göre kaza sabah 04:30 da meydana geldi. Ankara'dan İstanbul yönüne giden Mustafa Sarı idaresindeki 66 NA 005 plakalı yolcu otobüsü, Çaydurt gişelerini 2 kilometre geçince kar ve buzlanma sebebiyle bariyerlere çarparak yan yattı. Kaza sonrası olay yeri can pazarına dönerken çok sayıda ambulans, yaralıları İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ölen ve yaralananların kimliklerini tespit çalışmaları devam ediyor.
       Yaralılar ambulansa bindirilirken neredeyse bir kaza daha meydana geliyordu. Yolun kaygan olması sebebiyle durmakta güçlük çeken araçlar az kalsın ikinci bir kazaya sebep oluyordu. Bir anda panikleyen yaralılar kaçışmaya başlarken, yolcu otobüsü kalabalığın içine girmekten son anda durarak kurtulabildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


    BOLU'DA İKİNCİ OTOBÜS KAZASI: 4 ÖLÜ, 10 YARALI 

      Gerede sınırlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. 
      Kaza saat 05:00'de meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine giden, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 SK 930 plakalı yolcu otobüsü, Bolu'nun Gerede ilçesi Cankurtaran mevkii yakınlarında devrildi. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 10'dan fazla kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldılar.

    • Şahin DEMİRCİ24 Aralık 2013 . 00:53

      kardeşlerim o rahmetli olan bayan 7 aylık hamileydi ve benim ablamdı.yoğum bakımdaki o 4 yaşındaki çocukta onun  oğluydu.Onlar bir hafta sonra olacak benim düğünüme geliyorlardı. Hayatımın en acı haberiydi o. Düğün'e gelecek insanlar cenazeye geldiler. Bu tarif edilemez bir acı.Eşim ve ben kendimizi asla affetmiyoruz bu nedenden dolayı....... Özür dilerim abla bizi affet..MEKANIN CENNET OLUR İŞALLAH. ( Şahin DEMİRCİ )
    • j.er erdem21 Haziran 2010 . 12:23

      bu kazada ne çileler çektik arkadaşlar gece 4_ten  akşam 7 ye  kadar hestanede   ifade aldık  yemin olsun  2   4 nöbetine çıktım  don dummmmm ayaklarım ellerimmi hisetmiyorum  nöbetim bitti içeri girdim  silahı geri verdiler olay var elimi bile ısıtmadım  hemen yola çıktık berbat bişediyaa  olay yeride karma karışık  yukardaki resimde bi amca baddaniye örtmüş kafasına  o amcanın kızı öldü  ölen bayanında oglu yogum bakımdaydı midesi  delinmiş bide kız kardeşi vardı  ona sordum ablam ne oldu  daha çocuk 4 yaşında dedi amca dedemlere gidiyorduk  otobüs kırıldı annem öldü ya yıkıldım bi an  nese   ölenlere allahtan rahmet diliyorum   başınız sagolsun  umarım biraz daha dikkatli olur sürücülerimiz yolda uyumaz
    • ömer çetin 23 Ocak 2010 . 23:27

      kaza yapan butün arkadaşlarımıza geçmiş olsun oo araçta çok yakın arkadaşımı8z da vardıki allahtan ufak kırıklar bunada şükürdiyoruz tekrer geçmiş olsun
    • bolulu21 Ocak 2010 . 13:56

      kazazedelere geçmiş olsun allahtan şifa diliyorum boludaki hastanelere bence acilen ambulans takviyesi yapılması lazım dün gece ki 2 otobüs kazasında çaydurttaki kaza yapan otobüse yalnızca 2 ambulans gönderilebildi sebebi ise aynı anda 2 yerde kaza olmasıymış 1 ölü 51 yaralı sabahın 04.30 ayazda yaralı bir şekilde ambulans bekledi
    • heeman21 Ocak 2010 . 11:30

      kazaya maruz kalan kardeşlerimize geçmiş olsun, vefat eten edenlere Allah´tan sabır dilerim, herkezin başı sağolsun.
    • serdar21 Ocak 2010 . 10:59

      bu kazalar gösteriyor ki ilimize "Bölge Trafik Hastanesi" acilen kurulmalı...

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak