Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu'nun büyük başarısı

Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu'nun büyük başarısı
    25 Ocak 2010
    Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu'nun büyük başarısıMengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu'nun büyük başarısıMengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu'nun büyük başarısı

         Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen Aşçılık Meslek Yüksekokulu, Antalya'da düzenlenen "Altın Kep" adlı üniversiteler arası yemek yarışmasında birinci oldu.
        Antalya Expo Center'da düzenlenen 'Altın Kep' adlı yemek yarışmasında AİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri de katıldı. Gökhan Seven, Şafak Erten ve Çağatay Anıl adlı öğrencilerden oluşan AİBÜ ekibi, üniversiteler arası kategoride juri üyelerinden en yüksek puanı alarak birinci oldu. Sonuçların açıklanmasıyla büyük bir sevinç yaşayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi ekibi bu başarıda emeği geçen, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Yarışmaya büyük bir disiplin içersinde hazırlandıklarını söyleyen AİBÜ ekibinden Gökhan Seven, "Öncelikle bu ödül okulumuzun ve Bolu halkınındır. Buradan Bolu'ya ve Mengen'e selam gönderiyoruz. Yarışma için disiplinli bir hazırlık evresi geçirdik. Hocalarımız bize çok büyük destek oldular. Başarının altında bu gerçek var. Ekibimizdeki herkes Bolu'nun Mengen ilçesinden. Hem Abant İzzet Baysal Üniversiteli olmaktan hem de Mengenli olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İnşallah ileride daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.
      Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin birincilik alması Antalya Expo Center'da bulunan Türkiye'nin en ünlü mutfak şeflerini de sevindirdi. Sonuçlarının açıklanmasından sonra, Türkiye'de ve uluslararası arenada tanınmış birçok aşçı AİBÜ ekibinin yanına gelerek, öğrencileri tebrik etti. Böyle bir birincilik beklediklerini ifade eden şefler, AİBÜ ekibinin ileride çok daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirtti.

    • Alev Tosun12 Eylül 2011 . 21:53

      Çocukluğumdan beri aşcılığa aşık büyüdüm. Lise bittikten sonra kıyamette kopsa bolu AİBÜ de okumaya yemin ettim. Umarım ordaki bir çok başarılı insanlar kadar başarılı olabilirim
    • MURAT KARADOĞAN27 Ocak 2010 . 15:10

      BEN AİBÜ PERSONELİ OLARAK BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÇALIŞANLARI TEBRİK EDERİM.
    • erkan_01426 Ocak 2010 . 22:14

      helal olsunnn...
    • Yakup ÖZTÜRK26 Ocak 2010 . 22:00

      Bende Bolu Geredeli olarak gelecekte daha nice başarılarda kendilerinden çok bahsedilecek genç kardeşlerimi kutlar Başarılarının devamını Yüce ALLAH´TAN dilerim.Onların başarılarında katkıları olan HOCALARINIDA tebrik eder saygılar sunarım.
    • sabahattin kışcı26 Ocak 2010 . 16:17

      bende bolulu olarak sizlerin başarılarınızın devamını dilerim sizlerle gurur duydum sevgilerimle
    • BOLUNUNFANATİĞİ26 Ocak 2010 . 15:14

      HELAL OLSN GERÇEKTEN GURUR DUYDUM TEBRİK EDİYORU BAŞTA YARIŞAN ARKADAŞLARI VE ÖĞRETMENLERİNİ.SİZLER GERÇEKTEN SANATÇISINIZ.
    • naz26 Ocak 2010 . 09:30

      helal olsun size....
    • sedat ortac26 Ocak 2010 . 02:46

      ben bolu mengenli olarak amerikadan sonsuz selamlar basarilarinizin devamoni dilerim
    • Güzelliklerin hep yanında25 Ocak 2010 . 23:07

      Bende Bolulular adına tebrik ediyorum, başarılarınızın daim olmasını diliyorum.Sevgiler.
    • LUTFI HAYRANOGLU25 Ocak 2010 . 20:24

      ben bolu mengenli olarak sizlerden  cok gurul duydum hollanda dan sevgiler

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yapacağın işlerde nefsine meşveret et ve o ne derse aksini yap

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak