BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (6 Eylül Pazar)

Vefat edenler (6 Eylül Pazar)
    6 Eylül 2026

           1- Tekke Dere köyü halkından, Merhum Enver DİNÇTÜRK’ün eşi, Ahmet, Mustafa, Hasan ve Serdal DİNÇTÜRK’ün anneleri; Hatice DİNÇTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Aydın Şenol Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ovadüzü Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

          2- Topardıç Köyü halkından, Sümer Mahallesi sakinlerinden, Emine KARABAŞOĞLU’nun eşi, Bolu Belediyesi Zabıta Memuru Rafet KARABAŞOĞLU ve Mükerrem ORUÇ’un babaları, Naile KARABAŞOĞLU ve Bolu Belediye Personeli Selami ORUÇ’un kayınpederi, Faruk KARABAŞOĞLU, Beyza ÇATALCA ve Harun ORUÇ’un dedeleri, Bolu Belediyesinden Emekli; Ahmet KARABAŞOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Sümer Merkez Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

           3- Hatice AÇIKYÜREK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Bünüş Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Hatice GÜRKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Rüzgarlar Köy Mezarlığına defnedilecektir.

            5- Cabir İLGEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Kıbrısçık Deveören Köy Mezarlığına defnedilecektir.

             6- Mengen İlçemizin Gökçesu beldesine bağlı Kayışlar köyünden merhum Hasan Çetinkaya’nın eşi, merhum Sabri Çetinkaya, Erol ve Şenol Çetinkaya ve Nezahat Çelik’in anneleri; Sevim ÇETİNKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

             Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mengen Gökçesu Kayışlar Köy Mezarlığına defnedilecektir.

             7- Mengen İlçemizin Gökçesu Beldesine bağlı Hayranlar köyü Yunuslar mahallesinden Kadriye Aksoy ve merhum Saadettin Aksoy’un oğulları; Durmuş AKSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yunuslar mahallesinde kılınacak olan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

           8- Mengen ilçemiz ​Çubuk Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Servet Seven’in eşi, Fatma Seven, Pamuk ve Şinasi Seven’in anneleri; Necla SEVEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            ​Cenazesi bugün saat 14.00’te Çubuk köyünde kılınacak olan cenaze namazının ardından Çubuk Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

            9- Gerede İlçemiz Aydınlar Köyünden; Merhum Ali Osman Aydemir’in kızı, Aydınlar Köyü Muhtarı Kadir Aydemir’in ablası, İlçemiz Esnaflarından Emin, Mustafa, Durmuş ve Fatih Aydemir’in yeğenleri; Ayşe AYDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi öğle namazına müteakip Aydınlar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

            10- Gerede İlçemiz Yazıkara Köyünden; Nazife ve Muzaffer Erdal’ın torunları, Ramazan ve Emre Erdal’ın yeğenleri, Musa Erdal’ın kızı; Deniz ERDAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi Saat:12.00'da Demirciler Mahallesi Halil Alioğlu Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi