BolununSesi, ne belediyeden, ne de devletten 1 krş. almadan, tenezzül bile etmeden yaşayan TEK gazetedir

Vefat edenler (15 Temmuz Çarşamba)

Vefat edenler (15 Temmuz Çarşamba)
    15 Temmuz 2026

           1- Aşağısoku Mahallesi halkından, Merhum Kalaycı İsmail  ÖZŞEN ve Hacı Hacer ÖZŞEN’in kızı, Merhum Ormancı Selahattin ÖZŞEN’in kardeşi, Merhum Sağlık Memuru Rıza CİHAN’ın eşi, Şadiye CİHAN, Aysel SÖNMEZ, Yüksel AKBAŞ ve Mustafa CİHAN’nın anneleri, İlyas SÖNMEZ ve Osman AKBAŞ’ın kayınvalidesi, Utku CİHAN ve Azra CİHAN’nın babaanneleri; Nezaket CİHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Aşağısoku Yıldırım Camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Yukarısoku Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

          2- Kuzörendağlı köyü halkından, Merhum İrfan YILMAZ’ın eşi, Hüseyin, Makbule, Burhan, Rafet ve Mehmet YILMAZ’ın anneleri; Şeref YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Kuzörendağlı köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           3- Yakuplar köyü halkından, Köy Muhtarı; Ömer KAPLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün Yakuplar köyünde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           4- Hüsniye DURUKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Taşkesti Akyokuş Köy Mezarlığına defnedilecektir.

           5- Mustafa YAZICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Düzce Kaynaşlı Karaçalı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

           6- Urubiye AKBAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Kars Merkez Mezarlığına defnedilecektir.

            7- Gerede İlçemiz Ortaca Köyü Sinanlar Mahallesi'nden; merhum İdris Halıcı'nın eşi, Ercan Halıcı'nın annesi; Fatma HALICI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

            Cenazesi öğle namazına müteakip Ortaca Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi