Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

Vefa yüklü bir gecede: Özne Arda Güler ve Bolu...

Vefa yüklü bir gecede: Özne Arda Güler ve Bolu...
    22 Aralık 2025

    VEFA YÜKLÜ BİR GECEDE: ÖZNE ARDA GÜLER VE BOLU...

           VEFA YÜKLÜ BİR GECEDE: ÖZNE ARDA GÜLER VE BOLU...
             Cumartesi günleri kurulan Bahçelievler Pazarı'nı dolaşırken karşılaştım Orhan Uçar ile. 
            19 Aralık tarihinde, "2025 Yılı Sporcusu Ödülü" nün Arda Güler'e verileceğini ve bu ödül töreni ile ilgili yapmış olduğu planlamaları müthiş heyecanlı ve sanki o günü yaşıyormuş gibi içten anlattı. 
           19 Aralık tarihindeki törene samimiyetle davet etti. Ben de bu törenin, Bolu turizmi için müthiş bir reklam olacağı görüşünü bildirerek ayrıldık Orhan Uçar ile.
            Orhan Uçar her zamanki nezaketi ile geçen hafta içerisinde davetini yineledi. Tabiki böyle bir davete icabet etmemek gibi bir nezaketsizlik yapamayacağım için 19 Aralık günü Büyük Abant Oteli'nde eşimle birlikte hazır olduk.
            Törenin yapıldığı alana ulaştığımızda; federasyon başkanları, daire müdürleri,  spor dünyasının sevilen insanları, öğrenciler ve aileleri, davetliler ile basın mensuplarının hazır bulunduğu müthiş kalabalık ile karşılaştım. Çok profesyonelce hazırlığı yapılan bir ödül töreni olduğu tören alanındaki hummalı çalışmaların her halinden belli idi. 
             Akışı ince bir nakış işler gibi  düşünülen program seyre değerdi. Vefanın; İstanbul'da bir semt olmadığını BAİBÜ Çocuk Korosu eserleri ile gönüllere ve kalplere nakşediyor, boza markası olmadığını Milli Eğitim Müdürlüğü Arkadaşım Keman Orkestrası nağmeleri ile gönüllere kazıyor, lise ismi olmadığını futbol dünyasının efsane isimleri haykırıyordu. 
             Arda Güler "Bolu benim için çok değerli. Tatillerimi orada geçirmeyi çok seviyorum. Ülkemizin her yeri cennet gibi ama, Bolu’nun her yeri benim için çok ayrı." video mesajı ile, ailesi ise "Bu süreçte emeğe geçen herkese hocalarına, yol arkadaşlarına, dualardan bir an olsun eksik etmeyen annesine, hep yanında olan ablasına her zaman destek olan sizlere yürekten teşekkür ediyorum" diyerek, vefanın karşısında teşekkür ederek taçlandırıyorlardı geceyi.
             Muhteşem gece, kusursuz bir şekilde sonlandı. 
             Tören sonrası haberlere bakayım diye internette gezineyim derken ne göreyim? Çok kısa bir zaman içerisinde haber ajansları, ulusal basın, yerel basın gecenin haberlerini geçmişler bile. Her yer Arda Güler, her yer Bolu. 
              İşte bu... Turizme ancak böyle katkıda bulunulabilir, Bolu ismi ancak böyle belleklere kazınabilirdi.
              Bu gecenin organize edilmesinde emeği geçen; Bolu'nun sorunlarına duyarsız kalmayan, Bolu'nun tanıtımı için çırpınan  Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar ve yönetim kurulu üyeleri ile geceyi başarılı bir işbirliği ile taçlandıran Batı Karadeniz Otelciler Derneği Başkanı Serdar Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine bir Bolulu olarak teşekkür ediyorum.
              Böyle etkinliklerin ve böyle etkinlikler düzenleyenlerin sayılarının artması temennisi ile.

              Kemal ERSAN 

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak