Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

Bir Serum Torbası Kadar Yakın, Bir Sistem Kadar Uzak

Bir Serum Torbası Kadar Yakın, Bir Sistem Kadar Uzak
    25 Ağustos 2025

    Bir Serum Torbası Kadar Yakın, Bir Sistem Kadar Uzak Üç ...

    Bir Serum Torbası Kadar Yakın, Bir Sistem Kadar Uzak

    Üç hafta. İshal, kusma, halsizlik.

    Tıp Fak. Hastanesine acile gittim. Devlet hastanesinin aciline gittim. Köroğlu acile gittim Sağlık ocağında muayene oldum. Devlet Hastanesi dahiliye de muayene oldum.

    Ama ne bir muayene eden vardı, ne bir serum takan. Sanki acım, sistemin radarına girmeye yetmedi. Her seferinde aynı cümle: “Bir şeyin yok. salgın var bu ilaçları kullanın ” Ama ben varım. Ve bir şeyim var. Bedenim alarm veriyor, ama sistem sessiz.

    Dün gece özel hastaneye gittim. Doktor kalktı, muayene etti. “Serum takalım,” dedi. “Ringer Laktat.” 500 ml’lik bir çözüm.

    Ve yaklaşımı bile şifa oldu. Para verdim, evet. Ama ilk kez biri beni hasta değil, insan olarak gördü. Devletin görmediği şeyi, özelin ilgisi gösterdi. Bu serum torbası, sadece bir sıvı değil. Bir farkın, bir ilgisizliğin, bir sistemin aynası.

    BİLİYORUM ÇOK YOĞUN HERKES ACİLE GELİYOR AMA LÜTFEN KARŞINIZDAKİ HASTAYI BİR YAKINIZ OLARAK GÖRÜN VE İLGİLENİN EMİN OLUN O İLGİNİZ DE ZATEN ŞİFA BULMAYA BAŞLIYOR HASTALAR

    • vatandaş 25 Ağustos 2025 . 15:40

      sağlık çalışanlarını denilen bir şey yok özeldeki de sağlık çalışanı sistemden ve yoğunluktan bahsediliyor denetlemede ve yönetimden......... burada yöneticilere çok büyük sorumluluk düşüyor
    • Köylü 25 Ağustos 2025 . 12:25

      acaba !! ?? !! neden ??
    • vatandaş25 Ağustos 2025 . 11:42

      Bu kadar da acımasız olmayın sağlık çalışanlarına karşı. Gün gelir alkışlayacak kimseyi bulamazsınız.
    • Doğa25 Ağustos 2025 . 11:29

      Günaydın derim.Tüm kurum ve kurallar çöktü ve yozlaştırıldı.Sanırım narkozun etkisinden 23 sene sonra mi uyandınız.Her şey sadece duygusallaşti .Eğitim saplik özelleştirilemez anayasal hak.Doktor niye sizinle vakit geçirsin ne kadar gastaya bakarsa ı kadar para alacak.Özüne dönmedikçe bu beğenmediği ide arayaçağız.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak