Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

TIP Fakültesi'nin her tarafında park ve tehlikeli atık rezaleti 

TIP Fakültesi'nin her tarafında park ve tehlikeli atık rezaleti 
    17 Nisan 2024

    TIP Fakültesi'nin her tarafında park ve tehlikeli atık rezaleti ...

             TIP Fakültesi'nin her tarafında park ve tehlikeli atık rezaleti       

             Hergün binlerce hastaya hizmet veren İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde trafik ve temizlik felç durumda. Hastanenin etrafındaki bütün araç park alanları sabahın erken saatlerinde doluyor. Üniversite yolunun geliş ve gidiş istikametindeki yolların tamamı yüzme havuzuna kadar sağlı sollu araç parkları ile doluyor. Bu da yetmiyor fakültenin ark taraflarına tarlalara açılan toprak yollara kadar insanlar park yeri konusunda kendilerince böyle çareler üretiyorlar. 

             Hastanenin insan sağlığını direk olarak ilgilendiren tehlikeli atıkları da fotoğrafta görüldüğü gibi taşmış konteynırların dışına taşmış durumda. Gelişi güzel atılmış inşaat artığı molozlar da cabası.  

    • Ahmet22 Nisan 2024 . 10:32

      Yoğunluk yaşanan bir Hastaneyi yönetmek kolay değildir, a dan z ye iş akışışını sağlamak profesyonellik gerektirmektedir. Sayın yöneticilerin sorunları aşabilmeleri için en azından başarılı hastaneleri ziyaret etmeleri ve destek almaları faydalı olacağı kanaatındeyim.
    • SİZE NE20 Nisan 2024 . 03:18

      HASTANENİN O BÖLGESİNDE VATANDAŞIN BULUNMASINI GEREKTİRECEK HİÇBİR BİRİM YOK VATANDAŞIN ORAYA GİTMESİNEDE GEREK YOK BİR PLAN DAHİLİNDE HEPSİ KALDIRILIR VS. BATI KARADENİZDE ÇALIŞAN BİR HASTANE VAR ONADA ÇAMUR ATIP DURMAYIN ALGINIZA SİZEDE HEP BU SENDİKACILARIN İŞİ BU HABERLER İNANMAYIN EY BOLULULAR !!!!
    • Ali19 Nisan 2024 . 08:20

      Bu görüntüler hiç hoş değil,Bu aldınız maaşlar haram ....
    • aladağlı19 Nisan 2024 . 02:16

      orada olumsuz olan sadece molozlar. Tıbbi atıklar konteynırda.geri dönüşüm hasta yoğunluğundan sadece taşmış çöpler var.abartmamak gerek. Zaten normal vatandaş o tarafa geçemiyor. Araç otoparkı personel otoparkı içimde kalan alan
    • hastane yönetimi18 Nisan 2024 . 09:29

      müdürler ve müdür yardımcıları ne iş yapıyor.Yönetim biran önce değişmeli
    • Tıpçı :)17 Nisan 2024 . 23:49

      Tıptaki rezillik keşke bu olsa, bu çok çok masum , sendikayı bi kurcalayın rezaletin kral ve kraliçesine ulaşırsınız ;)
    • Öz Bolulu17 Nisan 2024 . 19:47

      Artık hastaneye araçla girmek istanbulda araç kullanmak gibi oldu. Sabah saat 9 gibi en az 500 metre trafik sıkışıklığı vardı. TC sınırlarındaki hiçbir yerde bir yolun hem sağına hem soluna, kavşak adasının her yerine park etmek yoktur. Tenis sahası park yeri yapıldı. Üniversitede tenis oynayacak bir yer kalmadı. Teke düşmüş şeritte acilden, hastane girişinden çıkan araçlara karşı her saniye tetikte çok zorlu bir yolculuk yapılıyor. Bolu daki ünivesiteden başka böyle bir rezillik yok. tüm karadeniz, istanbul, ankara, zonguldak, düzce sağlık için buraya geliyor. Neden? Bu kadar çok randevü neden veriliyor. Döner sermayeden daha fazla kazanmak için mi?
    • İsmail hakkı GÜRBÜZ17 Nisan 2024 . 19:06

      olayı Burada tam olarak anlatamadım iLGİLİ Makamlar merak ederse daha detaylı bilgi ve döküman verebilirim .Hastamız 18 nisanda fzik tedaviye başlıyacak, Bilgi için 532 7270455 nolu tefonumu arayabilirsiniz.
    • İsmail hakkı GÜRBÜZ17 Nisan 2024 . 18:59

      Sağlık Müdüründen rica ediyorum Durumu kritik olan bir hastayı neden eksi 10 derecede evine gönderip Nörolojiden randevu alıp yarın gelin dediler Daha sonra neden 2 defa telefon edip geri çağırdılar.Hippokrat yemini eden bir doktor bunu nasıl yapar.Sayın editör bütün belgeler elimde mevcut olup bu hazin durumu kamuoyuna duyurursanız memnun olacağım.
    • İsmail hakkı GÜRBÜZ17 Nisan 2024 . 18:50

      Bu yazım bir ihbardır Eşim Hayriye Gürbüzü 18 aralık 2023 gece 02 de beyin rahatsızlığı nedeniyle üniversite acile 112 ile getirdiler,Durumu kritik olduğu halde 18 aralık saat 21 de bizi eve gidin diye eksi 10 derece de kapı dışarı ettilerşBeliz ÖZTOK TEKTEN İSİMLİ doktor asistanları vasıtasıyla evinize gidin NÖROLOJİ den randevu alın sabah gelin dediler.Daha sonra telefon ederek hastanızı buraya getirin dediler.1 saat sonra yine aradılar.Madem öyle neden eve yolladınız dedim.SALI günü İstanbula özel hastaneye getirdim.Çeşitii tedaviler yapıdı.Adı geçen doktoru 184 de şikayet ettim ama doktor kılıfına uydurdu.Eşim ancak kendine geldi.Adı geçen doktordan şikayetçiyim ama onlar kılıfına uyduruyorlar
    • yönetim ve denetim17 Nisan 2024 . 18:13

      Kamuran bey, sizin gibi değerli gazeteciler de olmasa bu vb çirkinlikleri göremeyeceğiz. Maalesef hükümet yanlısı liyakatsiz yöneticiler , masa başı idareciler olduğu sürece, bu sorunlar artarak devam edecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Sadelik, iyilik ve doğruluk olmayan yerde büyüklük yoktur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak