Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü

Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü
    8 Nisan 2024

    Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü ...

        Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü

    Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir teslim töreninde MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. Odadakilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırıldı.

       

           Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda yüzde 32,38 oy alan MHP’li Efdal Altundal seçimi kazandı. 2019 yılında MHP’den ihraç edilen mevcut Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili Birol Şahin, yüzde 17,82 oy alarak, seçimi 3’üncü sırada tamamladı. Seçim sonuçlarına göre Kaynaşlı Belediye Başkanlığı’nda devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Törene seçimleri kazanan Efdal Altundal, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve partililer katıldı.

          ‘EN ÖNEMLİ YAPTIĞIMIZ HİZMET DE KAYNAŞLI’DAKİ ALKOL MEKANLARINI KAPATMAMIZ’

          Devir teslim öncesi konuşan Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Birol Şahin, ilçedeki alkollü mekanları kapattıklarını ve yenilerine de ruhsat vermediklerini ifade ederek, “Kaynaşlı gerçekten önemli noktaya geldi. En önemli yaptığımız hizmet de Kaynaşlı’daki alkol mekanlarını kapatmamız. Meyhaneleri kapatıyoruz. Yeni açılanlara da ruhsat vermiyoruz. Kaynaşlı o anlamda çok güzel bir aşamaya geldi. Bundan sonraki aşamada da başkandan beklentimiz, Kaynaşlı geçmişte çok kötü anılıyordu. Meyhaneler, kumarhaneler vardı. Bu da Kaynaşlı’ya çok büyük leke sürüyordu” dedi.

          FİLENİN SULTANLARIYLA İLGİLİ PAYLAŞIMI NEDENİYLE MHP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

          2019 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Almanya’yı yenerek Tokyo’da olimpiyatlara katılma hakkı elde etmesinin ardından sosyal medya hesabından, “Allahu Teala’nın ‘örtünün vücut hatlarınız belli olmasın’ emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da ‘Tokyo’ya gidiyoruz’ diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler, erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” paylaşımında bulunduktan sonra MHP’den ihraç edilen Şahin o dönem yaşananlardan bahsetti.

          ‘KUR’AN DÜŞMANLARININ MHP GENEL MERKEZİNE, BAHÇELİ’YE YAPMIŞ OLDUKLARI BASKIDAN DOLAYI BÖYLE BİR KARAR ALINMIŞTIR’

          Şahin, MHP’den ihraç olduğu dönemle ilgili, “2019 yılında, Milliyetçi Hareket Partisi, bizi bir ayet paylaştık diye ihraç etmişti. 47 ay bağımsız kaldım ben. Kongreye gitmiştim. Kongreden beni dışarıya çıkardılar. Kaynaşlı’nın yüzünü kızartacak, Kaynaşlı’yı sıkıntıya sokacak, mahcup edecek hiçbir şeyin altına imza atmadık. Bir paylaşımla gündeme gelmiştik ulusal basında. İslam düşmanları, Allah düşmanları bizi paylaşımımızdan dolayı hakaret yağdıranlar oldu. Ancak tebrik edenler de oldu. Yani bir tesettür ayetinin paylaşımından dolayı, İslam düşmanlarının, Kur’an düşmanlarının MHP genel merkezine, Bahçeli’ye yapmış oldukları baskıdan dolayı böyle bir karar alınmıştır” ifadelerini kullandı.

          MASADAKİ ÇİÇEĞİ FIRLATTI, ÜSTÜNE YÜRÜYÜP KÜFÜR VE HAKARET ETTİ

          Söz konusu ifadelerin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, araya girerek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözleri sebebiyle Şahin’e müdahale etti. Akgül, ifadeleri doğru bulmadığını söyledi. Bu sırada Birol Şahin bağırmaya başlayıp, ‘Sen kimsin’ diyerek MHP Milletvekili Akgül’e küfür ve hakaret etti. Şahin, daha sonra ayağa kalkıp masada bulunan çiçeği İsmail Akgül’e fırlatarak küfür ve hakaretlerine devam edip üzerine yürüdü. O anlar kameralara yansırken, olay, odadakilerin araya girmesiyle bastırıldı.

         ‘CAHİLİYE DÖNEMİNİ KAPATARAK HİZMET DÖNEMİNİ BAŞLATTIK’

          Devir teslimin tamamlanmasıyla birlikte MHP’li Başkan Efdal Altundal göreve başlarken, MHP Milletvekili İsmail Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

          "Belediyemizi teslim aldık. Kaynaşlı ilçemizde cahiliye dönemini kapatarak, hizmet dönemini başlattık. Biz Müslümanlığı ve adaletli olmayı size öğreteceğiz” 

    • Erken hapşırdın15 Nisan 2024 . 05:53

      Erken hapşurdun azy, yaşşar, çok yaşama emiiii..
    • Genel seçim 13 Nisan 2024 . 01:32

      Genel seçimlerde iki partinin yanlış hazırlanan listeleri ile Geredenin milletvekillerini desteklenmemesi sonucunda kazayla milletvekili çıkardınız onun rüyasına kapılıp kazanacağız deyip 12000 oy aldınız çıkıp ego tatmin etmek için Kaynaşlıda şov için gidiliyo sonuçta adam seçim kaybetmiş siz halkın vekilisiniz normal partinin değil bunu unutmayın partinin getirmedi halk getirdi hiçbir kimse bu konularda Tanju başkan gibi olamaz sınırını bilir
    • Refik Altun12 Nisan 2024 . 16:22

      Sayın milletvekili bı kamu görevlisidir.. Zamanında Ekrem İmamoğluna uygulanan prosedür uygulanmalıdır.. yani eski belediye başkanına, kamu görevlisine hakaretten dolayı hüküm uygulanmalıdır..
    • Yaşar11 Nisan 2024 . 12:58

      Bizim İsmail diye bu gencin ayaklarını yerden kestiler alın sizin İsmail hadi sahip çıkın.Bir vekilin yanındakilerin halleri çok komik araya bile giremiyorlar şaşırmışlar çünkü tecrübe sıfır.Öyle ahkam kesmeyle bu işler olmaz.Belediye başkanının ne diyeceğini dinlemeden kabaca sözü kesilince eski başkan sinirlenmiş olmalı
    • Hemsıre 10 Nisan 2024 . 17:35

      Seçim gezileri sırasında bu vekil hastanede arkadaşları azarlamis neden gülmüyorsunuz nezaket öğrenin demiş orada insanlar kan ter içinde hastalarda ilgileniyor kimse sana gülmek zorunda degil önce insan olacaksın 4 sene sonra seni kimse tanımaz ona göre insanlarla iyi geçin hava atma devletin memuruna had bildirmek kimseye dusmez
    • Bolunun vekili10 Nisan 2024 . 15:18

      Boluluların seçtiği vekile, sen kimsin diyo ve bolulardan ses yok. Aferin bolu.
    • Timur10 Nisan 2024 . 13:51

      Kaynaşlı halkı yanlış yapmış, başkanı seçmemekle. Başkan donanımlı ,yaşı da var çok ta hizmeti var sözünü kesmeyecekti...Bu tip adamlar bu yaşta kimseyi takmaz...
    • GerçekBu10 Nisan 2024 . 10:25

      MHP Merkez Hariç Taşrada Malesef Zihniyette Milliyetçi Ancak, Seçilmiş Bir Mafyavari Tabana Sahip partidir. Asarız Keseriz Hesabındaki Bu Tavrınızdan Aldınız Cevabınızı.
    • Ne adammış9 Nisan 2024 . 18:54

      Toplumsal bir olay aslında susturulmak, eleştiri yada fikrini söyleyememek, kendini ifade edememek, Susturulmaktan bıkmış vatandaşımız. Adamın da zaten sinirler tepesinde seçimi kaybetmiş adam, ağzını da bozmuş. Çok şükür olaylar büyümemiş.
    • Vasfi9 Nisan 2024 . 17:39

      Nası başardın iki partiden de ihraç edilmeyi? Üçüncü defa da Kaynaşlılı'lar siyasetten temelli ihraç etmiş. https://www.oncurtv.com/birol-sahine-kotu-haber
    • serdar 9 Nisan 2024 . 15:06

      adam diyor ki adi ŞEREFSİZ SEN KİMSİN sanırım sadece yavşak diyor lafını duydun adi şerefsiz de dedi bizim ismail
    • gençlik 9 Nisan 2024 . 15:03

      senin ne işin var orda orası düncenin kaynaşlı ilcesi aman ha burda saygı görebilirsin vekil olara ma kaynaşlıda göremeye bilir sin
    • mehmet 9 Nisan 2024 . 15:00

      ismail yanın daki berber cok komik telefon la adam mı çağırıyor
    • cihan 9 Nisan 2024 . 14:58

      bir vekil kendini bukadar boyle komik duruma düşüre bilir
    • bayrak 9 Nisan 2024 . 14:57

      orası kaynaşlı uyandıralım oyle oçakta konuşma yaptığın talabe öğrencilerine konuştuğun ğibi konuşamaz sın aman ha sizin ismail
    • Ali9 Nisan 2024 . 13:21

      Bolu lar ne zaman kendi evlatlarına sahip çıktılarki İsmail vekile sahip çıkacaklar.düzceli bir vekil boluda saldırıya uğrasa ortalığı yıkarlardı.çok geçmiş olsun .belki boluların aklı başına gelir
    • haklı9 Nisan 2024 . 13:01

      meydana gelen olaylar hiç hoş olmamış.. allahtan esat abi orada imiş, yoksa olaylar çok büyürdü... istenmeyen şeyler olabilirdi.
    • Protokol9 Nisan 2024 . 11:51

      Orada devir teslim yapılıyor eski başkan protokol gereği konuşmasına başlıyor. Konuşmasının kesilmesine ve susturulmak istenmesine kızıyor. Videoda son dakikalarda da ifade edildiği gibi o protokolde 3 kişinin konuşma yapması gerekiyordu. Protokol devir teslim biter eksikler , yanlışlar veya olumsuzluklar dile geirlmesi doğru olurdu. Vekil orada misafir protokole dahil değil , Vekilde olsa protokele o şekilde müdahele etmesi doğru olmamıştır.
    • KAYNAŞLI NE DİYECEK9 Nisan 2024 . 11:39

      Milletvekili İsmail Akgül paylaşımında " Kaynaşlı ilçemizde cahiliye dönemini kapatarak, hizmet dönemini başlattık. Biz Müslümanlığı ve adaletli olmayı size öğreteceğiz” diye yazmış olduğunu sizin haberinizden okudum. Bu sözlere Kaynaşlı ne diyecek acaba. Kaynaşlı Müslüman değil mi, Adaletli değil mi buradan hangi anlamı çıkaracak Kaynaşlı bakalım.
    • Hani 3/0 dı9 Nisan 2024 . 11:38

      Mhp Dörtdivan ilçe başkanı ve İsmail Dörtdivan da 3-0 yapacaz diyorlardı.dortdivan bunlara üç sıfır değilde üçün birini verdi.bir il genel meclisi üyesi verdi.bu kadroya bu bile çok.vekil daha yol yordam bilmiyor.ateşe benzinle gidiyor.ayağınız yere bassın.haybeden vekil seçildin şımardın.akp listesini beğenmeyenler ve akp nin yanlış sıralaması ve tanjunun etrafı MHP ye oy verdi.bunlar işi kendilerinden zannetti.ben siyasetle uğraşmıyorum.bunu görebiliyorum.bunlar daha bunu göremiyor.siyaset yapıyor.bi de Kaynaşlıya uzanıyor . Kaynaşlı da tüm Türkiye ye hakket kendisini rezil etti.bi daki seçimde bahçeli durursa ilk sırayı kaptın.ama seçilirmisin bence bu siyasi iklimde zor.Allah nasip etmiş vekil seçildin biraz ağır olda daha fazla rezil olmadan gününü tamamla
    • Kaynaşlı Belediyesinden a9 Nisan 2024 . 11:31

      Birol Şahin 1960 yılında Düzce’de doğdu. İlk ve ortaokulu Kaynaşlı’ da tamamladı. Düzce Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümünü bitirdi. Askerlik görevini Adana 6.Kolordu Komutanlığı’nda yaptı. Kolordu’ya bağlı Özel Tim Komutanı koruması olarak görev aldı. Bu görevde Kolordu Komutanlığı tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. Milli Gençlik Vakıflarında aktif olarak görev yaptı. Amatör olarak futbol oynadı. Uzak Doğu sporlarından Karate ve Kung-fu ile uğraştı. Kaynaşlıspor’ da As Başkanlık görevinde bulundu. 1991-1998 yılları arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanlığı yaptı. 1998-2001 Yılları arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Refah Partisi ve Ak Parti Siyaset Akademilerinde Eğitim alarak, akademileri başarıyla tamamladı. Arapça dil eğitimi aldı. 2001-2011 yılları arasında Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı yaptı. İlçe Başkanlığı döneminde, birçok hizmetin getirilmesinde etkin rol oynadı. Eğitim, sağlık, ulaşım, spor, turizm, tarım, hayvancılık, el sanatları ve daha birçok alanda hizmetlerin getirilmesine vesile oldu. Düzce merkez ve ilçelerin birçok sorununu gündeme taşıdı. 7 Haziran 2015 tarihinde Yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Düzce Bağımsız Milletvekili Adayı oldu. 2019 Yerel seçimlerinde Bağımsız Kaynaşlı Belediye Başkan adayı olarak Belediye Başkanı seçilmiştir. Arapça ve İngilizce bilmekte olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.
    • Kaynaşlı 9 Nisan 2024 . 11:28

      Bu tartışma nın taraflarına bakalım biri Mhp den seçilen ve sonra bir açıklama ile partiden atılan kaynaşlı belediye başkanı değil mi. Diğeri ise Mhp den seçilen bolu milletvekili. adamı susturamamışlar babayiğit adammış amcamız, küfür etmesi çok abes olmuş
    • Bu ne Tezattır9 Nisan 2024 . 11:12

      Kaynaşlı eski başkanı Mhp den seçilmiş yani Mhp li bir başkan. Adam sözünü kesmeseler ne diyeceğini anlayacağız belkide.. Ben de sizdenim diyecek, hak etmedim partiden atılmayı diyecek belki de adamı konuşturmamışlar. Burası kaynaşlı eski başkanda Mhp li başkan, hiç altta kalır mı çiçeği fırlatmış. Rezilliğe bak....
    • Bolulu Demir9 Nisan 2024 . 10:08

      Mudurnu belediyesi gitmiş elden, Göynük belediyesi yanlış adayla kaybedilmiş, Gerede belediyesi yanlış adayla kaybedilmiş, Dörtdivan sonucun alınabileceği bir ilçeylen dibe vurmuş, Bolu merkezde aday tercihi neye göre yapıldıysa 12 bin oy çıkmış. Taşkestide eski Akp başkanı parasıyla, çevresiyle seçilmiş olmasa belde bile kazanamadı diyecekler. Kaynaşlıdan bize ne..... Vekili olan bir partinin düştüğü durum içler acısı. Size yapılan hakareti kınıyorum. ancan kaynaşlılı eski başkanı susturman, sert uslupla tahrik etmen doğru olmadı vekilim.
    • Alpağut luya9 Nisan 2024 . 10:06

      Arkadaşım bende boluluyum ama gerçek senin dediğin gibi değil.duzcede kaç dil kesenildin kaç el kırabildin şimdiye kadar.vekilin bile geri adım attı. Bana y.....k diyo diyebildi.ne yapabildi.ikinci bir husus vekilin cahiliye dönemi bitti demiş. Eski belediye başkanı daha düne kadar mhp nin belediye başkanı idi. O zaman da demek ki mhp cahiliye başkanıymış.
    • Ne Olmuş ki9 Nisan 2024 . 09:53

      Adamın içinde kalmış, partiden atılmış, belediyeyi kaybetmiş. dünya düşüncesi gereği ifade özgürlüğü hakkını kullanarak söylediği bir sözle partiden atılmasını hazmedememiş. Bunu dile getirmeye çalışırken sözü kesilmiş, ifade özgürlüğü bir kez daha engellenmiş.. Bir şey anlatmaya çalışıyorum sen karışma demiş... Çok kızmış sonunda ... Videoda Devlet Bahçeli ye söylenmiş kötü bir söz de duymadım. Zaten kötü bir söz söylemek isteseydi 5 yıldan bu güne söylerdi. Susturulmak, ifade özgürlüğü engellenmek bu insanı kızdırmış. Çok da abartmamak lazım konuyu.
    • Metin Çelik e katılıyorum9 Nisan 2024 . 09:29

      Metin Çelik e katılıyorum.doğru tespit
    • Dörtdivanlı 9 Nisan 2024 . 09:19

      İsmail i çizmiş.bu fehmidende beter.fehmi en azından haddini biliyordu.bu her yere zıplıyor.ama Kaynaşlı da İsmail i zıplatmış .elin oğlu.her yere zıplarsan tüm Türkiye ye rezil olursun böyle .ne oldum delisi değil ağır ol İsmail
    • Alpağutlu9 Nisan 2024 . 08:23

      Ne o lahana! Neymiş kaynaslililar, yok efendim duzceliler şöyle böyle yaparlarmis. Sağ çıktığına dua edecekmiş. Hoooşşştttt. Uzak dur bakalım. Dağ başımı lan burası. Vekilimize uzatılan dili koparır, elide kırar atarız...
    • Voleybolcu9 Nisan 2024 . 07:41

      Vatandaş olarak Sayın Milletvekilinden ve yeni seçilen Belediye Başkanından özel ricamız : Sayıştay'dan bir denetçi isteyip bağıra bağıra şeref, ahlak ve din fedailiği yapan bu kişinin başkanlık sürecini, ihalelerini, insan ilişkilerini didik didik bi inceletsinler de sonucu kamuoyuyla paylaşsınlar. Hepimiz de örnek alalım kendisinin dürüstlüğünü.
    • Bolulu149 Nisan 2024 . 06:19

      Adam kaybetmiş MHP den uzaklaştırılmış. İçini döküyor kötü birşey de demedi sen niye atarlandın. Orası kaynaşlı onlar birbirini tutar bolulular gibi seyre bakmaz. Yeni başkan bile sesini çıkarmıyor. Sende dinleseydin. Hem ne işin var orada
    • Bolu Ticaretli9 Nisan 2024 . 06:14

      Bolu Ticaret Lisesi 1977 yılı eski mezunu arkadaşımız sn. Eftal Altundalı tekrar Kaynaşlı Belediye Başkanı olmasından dolayı tebrik ederiz. İyi bayramlar. Dönem arkadaşları.
    • Refik9 Nisan 2024 . 05:22

      - Ruhsatlı meyhaneleri kapattım - İyi ettin, bravo! Hayırdır; Devlet, alkol üretimini, dağıtımını, satışını, kullanımını yasakladı mı bu ülkede? Yasadışı mı bu? Bakkalları, lokantaları, nalburları, berberleri niye kapatmadın ?!!
    • Ahmet Tutkunoglu9 Nisan 2024 . 05:02

      Yahu Düzce MHP milletvekili yok.Sayin Akgül Bölge Milletvekili olarak orada bulunmasından doğal birşey olabilir mi.Eski MHP'li ve eski Belediye Başkanının Sayın Bahceliyi elestirmesine tepki gostermeseydide ne yapsaydı Sayın Akgül.Sayin Milletvekilinin tepki göstermesi doğru bir davranıştır.Bir daha secilirmi secilmezmi bilemeyiz.Onu zamanı gelince değerlendiririz.!
    • Nadi9 Nisan 2024 . 04:54

      Üçüncü sıraya inerek kaybettiğin seçimin kazananı olan Belediye Başkanını, artık ona ait olan masada ve makam koltuğunda oturarak karşılamak, siyasi nezaketsizliği geçtim zaten başlı başına bir görgüsüzlük, sindirememezlik ve ayıp.
    • Talat9 Nisan 2024 . 04:08

      Mudurnu ve Göynük belediyesi devir tesliminde neden bulunmadınız Bolu bitti iş Düzceyemi geşdi hayret
    • Terbiyesizlik9 Nisan 2024 . 03:28

      Metin çok boş konuşan heryere yorum atan birisin. Efendi gibi koltuğu teslim edecekken, ortalığı geren eski başkan. Neymiş efendim, din düşmanları bahçeliye şikayet etmiş kendisini. Dinle ne alakası var, sen filenin sultanlarının başarısı yerine başka yerlerine bakıyosun demek ki! Bunu da dinle açıklayacaksan önce Nur suresininden başlayacaksın. İsmail vekilin bu konuda yanındayız. Bi de içini dökecek hakaret edecek öyle mi yani! Metin senin gibi kafalar bu ülkeye fazla, afganistana falan git rahat edersin.
    • Borazanlar mah9 Nisan 2024 . 01:52

      İsmail bu vekillik işi seni aşıyor.nasıl vekillik yapıldığını gösterecem diyodun .seni dut yemiş bülbüle çevirmiş. Orası düzce vekil miş bakanmış farketmez.adamı böyle rezil ederler.sen Bolu da değneksiz köyde gezmesine benzemez hadi aferin i kaptın bahçeliden ama olmayan karizmayı iyi çizdirdin.
    • Yusuf9 Nisan 2024 . 01:43

      Ismailin facasini bozmuşlar orası seben değil Kaynaşlı
    • Babababaaaa yorumlara baa9 Nisan 2024 . 01:34

      Birol Şahin denilen adamın yaptıkları ve davranış şekli doğru mu herbokolog Metin, Bolulu artık her kimsen, davut, ismal ve sokulu... Örtünmek ile ilgili bi ayet numarası varsa verin okuyalım çok mu Kur'an okuyorsunuz? Okuduğunuzda ne anlıyorsunuz siz Kur'an dan?!! Alkol mekanlarını kapatmış mış mış mış, e-5 boyu büfe dolu Kaynaşlı da kim verdi bunların ruhsatını?!!!!! Tanju vermiştir...
    • Ne oluyor 9 Nisan 2024 . 01:26

      Milletvekili milleti temsil eder partiyi değil hiç hoş bir durum değil
    • Kuru gürültü 9 Nisan 2024 . 01:04

      Herkes işini yapacak gergin ortam da kameralara şov yapmaya gerek yok bolu da ne yaptınız seçimi adam gibi adamdı Tanju Özcan anca 12 bin kişiyi ikna edersiniz BÜYÜK BAŞKAN TANJU ÖZCAN BOLU İL OLDU YA HANİ BURASI DAHA RAHAT
    • Özbolulu9 Nisan 2024 . 00:06

      Ay milli takımın giyimi kusamindan sanane be adem? Burası laik bir ülke. İstediğimizi giyeriz, istediğimizi içeriz, istediğimiz yerde gezeriz. Meyhaneleri kapatmış. Aman ne büyük marifet??? Alkış!!! Siz önce gizlide yediğiniz haltları düşünün. Ülkücünün duruşu olmaz, fiyatı olur. Bir kere daha gördük.
    • Sokulu9 Nisan 2024 . 00:00

      Bolu vekilinin ne işi varmış duzce kaynasli da? Taskestiye gitse ya.
    • İsmail8 Nisan 2024 . 23:56

      İsmail yanlış yapıyorsun koçum, bu insanlar akp ye kızdığı için sana yani MHP ye oy verdi, sadece boluda değil bir çok yerde ana sen ve diğer illerdeki aarkadaşlar anlayamadı, ama vatandaş oyunun kıymetini anlamadığınızı bildi ve 9 ay sonraki seçimde bu defa MHP ye değil yeniden refaha verdi bu demek oluyor böyle giderse ilk seçimde vekil değilsin, Bolu da ak partiye karşı aday çıkarıp yüzde on almak tanjuya çalışmak demektir, bunu sana oy veren vatandaş unutmayacaktır,
    • Metin Çelik8 Nisan 2024 . 22:56

      İsmail Bey Kusura bakmasın ama Başkan zaten Sinirli . Seçim kaybetmiş ve eski bir mhp li. Başkana göre bir gurup islam düşmanı Mhp genel başkanı devlet bahçeliye baskı yaptı diyor. Tam da bu arada İsmail Bolu milletvekili olarak Genel Başkanına laf söyletmemek için Kaba bir uslup ve dik bir çıkışla Başkanı tahrik ediyor. zaten adam sinirli . Üstelik Başkana Makamında Yüksek sesle bağırıyor. Yani Tipik bir MHP li tavrı vallahi verilmiş sadakaları varmış orada çok sayıda kişi Yaşamıyor olabilirdi. Herkes burnundan soluyor Bizim ismail orada efelik yapıyor sesini yükseltiyor. Ne oldu Yakıştı mı bir milletvekiline . Bakan enflasyonunu RTE sayesinde öğrendik de Milletvekilini değersizleştiren etkisizleştiren davranışlar MHP AkP iktidarlarında sık sık görülmeye başlandı çünkü Bir milletvekili bir Mebus gibi değil de Bir EFE gibi Kabadayı vari tavırlarla egemen olmaya çalışmak Vatandaşın EGEMENLİK hakkını kullanan bir mebusa yakışmaz Mebus olabilirsin ama O Vekilliğin Ağırlığını taşımak Ocak Başkanlığı yapmaya benzemez. bilgi Tecrübe görgü ve benzeri davranış biçimleri gerektirir Olayı İrite eden Olayların çıkmasına Neden olan Malesef Bizim İsmail olmuş
    • Metin Çelik8 Nisan 2024 . 22:25

      Kardeşim Düzce İli KAYNAŞLI ilçesi Senin Neyine. Senin ne işin var orada. Yani Mhp Milletvekili olmakla Siz Bu ülkenin Sahibi olduğunuzu mu sanıyorsunuz. İktidar düştüğünde Kimlerin Nasıl Yargılandığı nasıl bir bir toplanarak ceza evlerine gönderildiğini yakın bir gelecekte göreceğiz. Ülkesine Zulm eden insanlar içlerinden birisi eski genel başkanını eleştiriyor ne var bundan Sahip çıkıyorsun Yalnızca milletvekil olmakla Genel Başkanına sahip çıkacağına Halka sahip çık bakalım. Yapamazsınız Hep kavga gürüldü ağalık dayılık Silah çekme diklenme kafa tutma Sanki Ülke Kurtlar vadisi arenası gibi oldu . Adama sen Kimsin derler işte Her kuşun eti yenilmez Orası Bolu değil orası Düzce hatta Orası KAYNAŞLI Senin daha düne kadar Topyekün Partililerinle Karşılarına çıkamadığınız topluluk KAYNAŞLILI gençler Ben diyorum ki İsmail Kardeş İYİ Kİ ORADAN SAĞ ÇIKMIŞSIN verilmiş Sadakan varmış . toplumu bu kadar germenin kime ne faydası olacak. Seçim kazanmışsınız Tamam Yani ne var bunda adam Seçim kaybetmiş Bırak içindekileri Haykırsın Mutlaka haklı sebepleri vardır Yani siz iktidarın Lastik Tekerlekli Stepnesi olduğunuz için Konuşamazlar öyle mi.
    • Davut 8 Nisan 2024 . 22:18

      Birol Şahin adamdır ismailde Bahçeli'nin adamıdır adamla adamının arasındaki farkı sadece adamlar bilir.
    • Bolulu 8 Nisan 2024 . 22:13

      İsmail şımardıydın ne işin var senin duzcenin ilçesinde.her yer Bolu değil böyle ağzının payını verirler oturturlar.boluda boyunuzun ölçüsünü verdi.taşkesti ile idare edin.size çok bile
    • Seçmen8 Nisan 2024 . 21:47

      Her şey olabilirsiniz, önce insan olabildiğiniz sürece! Din, ilkelliğinizi, cehaletinizi ve ahlaki yozlaşmanızı örtmek için kullanacağınız bir perde değildir. (O kadar cahilsiniz ki; dininiz var diye ahlaka ihtiyacınız kalmadığını sanıyorsunuz./Nicola Tesla) Bu ilkel çiğliğe karşı ne yapsa hakkı vardı ama dokunulmazlığı olduğu halde İsmail bey yine de kendini tutacak sabra ve olgunluğa sahipmiş, yaşına göre. Vallahi helal olsun. Ama bu terbiyesizliği "yasal yollardan" fitil fitil burnundan getirmezse de Bolu'luların kendisine verdiği oylar helal olmaz, bunu da bilsin. Kaynaşlı'lıları da tebrik etmek lazım, yanlıştan dönüp itibarlarını korumuşlar. Demek ki boşuna atmamışlar partiden.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak