Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (30 Mart Cumartesi)

Vefat edenler (30 Mart Cumartesi)
    30 Mart 2024

          1- Pelitçik köyü halkından Hamide SONER’in eşi Fatma AYIŞIK’ın abisi Eyüp SONER ve Ayşe KÜPELİOĞLU’nun babaları Uğur, Umut  SONER Bahattin ve Emel KÜPELİOĞLU’nun dedeleri; İsmail SONER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi buğün tepecik mahallesi akşemsittin camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Pelitçik köyü mezarlığına defnedilecektir.

         2- Çayırköyü halkından (Merhume) Zeyneti YILMAZ’ın eşi Ekrem ve Murat YILMAZ’ın babaları; Mehmet YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi buğün Çayırköyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası cıgırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

          3- Paşaköy mahallesi halkından Naciye CURAOĞLU’nun eşi, Mükerrem ATABEK ve Ayşe DİRGİNE Tahsin, Metin, Bekir CURAOĞLU'nun babaları; Tahir CURAOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

           Cenazesi buğün paşaköy mahallesi enişte bey camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

          4-Gerede İlçemiz Tabak esnaflarından; Merhum Yusuf Ali Halıcıoğlu'nun eşi, Celal Halıcıoğlu ve Merhum Bilal Halıcıoğlu'nun annesi, Yüksel ve Beşir Halıcıoğlu'nun yengeleri; Gülistan HALICIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi saat 12.00'de Demirciler Mahallesi Erdem Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Ulaşlar Köyü mezarlığına defnedilecektir. 

          5- Gerede İlçemiz Ümit Köyünden; Hacı Fevzi Yaman'ın oğlu, Orhan Yaman, Şerife, Zeliha ve Hafize'nin ağabeyleri, Sinan Yaman'ın babası, Ferdi ve Fevzi Yaman'ın amcaları; Bahri YAMAN

         Cenazesi öğle namazına müteakip Ümit Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi adamlarının sayısı ile belli olur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak