Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Vefat edenler (14 Şubat Çarşamba)

Vefat edenler (14 Şubat Çarşamba)
    14 Şubat 2024

          1- Mudurnu İlçemiz Taşkesti Beldesi Gökören Köyü halkından, merhum İrfan SARIKAYA’nın eşi, Belediye personeli Şaziye SARIKAYA, Necati ve Ayşe SARIKAYA, Gülfiye PINARCI’nın anneleri; Vasfiye SARIKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Taşkesti Gökören Köyü Devalan mahalle mezarlığına defnedilecektir.

          Saat 11:00 da Mudurnu Yazıhanesi önünden araç kaldırılacaktır.

           2- Kıbrısçık İlçesi halkından, merhum Mehmet İNANÇ’ın eşi, merhum Satılmış İNANÇ, Özcan ve Özkan İNANÇ, Aynur DİKMEN, Selvi KONUK’un anneleri; Satı İNANÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Kıbrısçık merkez Camii de kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedilecektir.

         Saat 14:30 da Aktaş Camii önünden otobüs kaldırılacaktır.

          3- Yukarı Civril Mahallesi halkından, Sebahat KALAYCI’nın eşi, İbrahim, İsmail, Mustafa KALAYCI, Hatice ERSOY’un babaları; Hüseyin KALAYCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarı Ciril mahalle mezarlığına defnedilecektir.

          4- Aynur ŞENER’in babası, Muhsin Ender ŞENER’in kardeşi, Emine SOYDEMİR’in eski eşi, Taner ŞENER, Tülay ŞENER KÜÇÜKADA’nın amcaları; Hüseyin Önder ŞENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

          Cenazesi bugün Paşaköy Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

          5- Sarıcalar Mahallesi halkından, emekli öğretmen Sevim YILDIRIM’ın eşi, emekli öğretmen Muammer KAHRAMAN’ın kardeşi, Emre İlyas YILDIRIM, Hatice Gözde BAŞKAN’ın babaları; İsmail YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Büyük Camii de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sarıcalar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

           6- Dağkent Mahallesi halkından, Hatice GÜLKANAT’ın eşi, Cem, Gökhan ve Hakan GÜLKANAT’ın babaları; Mehmet Fatih GÜLKANAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

         Cenazesi bugün Dağkent Yurdaer Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

          7- Dörtdivan İlçemiz Çalköy Köyü halkından; Hanife ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi bugün öğle namazından sonra Dörtdivan Çalköy Köyü mezarlığına defnedilecektir.

          8- Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyünden; merhum Hidayet Babayiğit'in oğlu, Telekomdan emekli; Abdullah BABAYİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi öğle namazına müteakip Mircekiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

         9-Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesinden; merhum Hüseyin Yiğit'in eşi, Gelir İdaresi Daire Başkanı Hasan Yiğit, Gerede Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Yiğit, Yıldırım Beyazıt Cami İmamı Muhsin Yiğit, Gümrük Memuru Mustafa Yiğit, Nimet, Şaziye ve Şeyma Yiğit'in anneleri, Mengen Özel İdare Müdürü Hasan Biçer ve Marangoz Mehmet Arslan'ın kayınvalideleri; Hacı Fatma YİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

          Cenazesi saat 15.00'de Seviller Mahallesi Bocurgatoğlu Sokaktaki evinden alınarak İkindi namazına müteakip Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

         10- Gerede İlçemiz Ertuğral Köyü Karakuz mahallesinden; merhum Hüseyin Erdoğan'ın oğlu, Hasan Erdoğan'ın yeğeni, İsmail Erdoğan'ın ağabeyi; İlyas ERDOĞAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

           Cenazesi İkindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşinin esiri olan insan, başkasının esiri olmaz

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak