Halk BolununSesi'ne güveniyor. Okunuyorsak sebebi budur

 Özcan'a af yok gibi görünüyor!

 Özcan'a af yok gibi görünüyor!
    12 Kasım 2023

    Özcan'a af yok gibi görünüyor! Özgür Özel; "kadına şiddetten ...

        Özcan'a af yok gibi görünüyor!
         Özgür Özel; "kadına şiddetten dolayı gitmiş birisini affetmemizi kimse beklemesin" dedi.
         Özel'in bu sözleri; Özcan'ın affedilmeyeceği ve CHP'ye dönemeyeceği yorumlarına neden oldu.      

          Hatırlanacağı gibi Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Tanju Özcan, "Bir açılış yapıyoruz, Bolu’da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. ‘Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Ben de ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok’ dedi. ‘Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?’ dedi.
          "KONUYA BÖYLE GİRİNCE ÇEVREDEKİLER GÜLÜYOR.."
           ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabii öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var..." ifadelerini kullandı.
            Tanju Özcan'ın gülerek alay ederek anlattığı bu olay, kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.
    https://www.youtube.com/watch?v=De6EiS-0r8Q
    https://www.facebook.com/watch/?v=1016836159076217

          "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor"        

            Yine hatırlanacağı gibi 1,5 sene önce yapılan Belediye Meclisi toplantısında, AK Parti'li kadın meclis üyesine yönelik skandal ifadeler kullanan Özcan, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" demişti. 

          Kadınlara yönelik bu iki ahlaksız davranışından ötürü ülke genelinde ulusal basında kendisini kınayan programlar yapılmıştı. 
            Kadınlara yönelik bu iki ahlaksız davranışı nedeniyle CHP'de disiplin kuruluna sevk edilmişti. Ancak partiden atılma süreci 1 sene gibi uzun bir süre alınca, partiden atılmanın esas sebepleri unutulmuş, başka anlama bürünmüştü. Esas olarak bu iki ahlaksızlık nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmiş olmasına rağmen, Kamuoyunda; Kılıçdaroğlu'na karşı olduğu ve değişim istediği için CHP'den ihraç edildiği anlamına evrilmişti. 
           Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle birlikte ve CHP'nin 100'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla parti içinde af söylentileri sonrası, Tanju Özcan'ın yeniden CHP'ye dönme ihtimali kuvvetlenmişti.    
     
          "Örneğin işte kadına şiddetten dolayı gitmiş birisini affetmemizi kimse beklemesin"
           Cumartesi günü yapılan basın toplantısında Partinin 100. yılı dolayısıyla daha önce görüşülen af konusunun yeniden gündeme gelip gelmeyeceği de sorulan Özel, affın MYK'nin konusu olduğunu belirtti.
          Yapılacak ikinci PM öncesi konuyu MYK'ye taşıyacağını açıklayan Özel, "MYK'de olgunlaştırıp PM'nin görüşünü alacağız. Kapsamının doğru belirlendiği, kimseyi incitmeyen örneğin işte kadına şiddetten dolayı gitmiş birisini affetmemizi kimse beklemesin. Kapsamı doğru belirlenmiş bir yüzüncü yıl affından ben şahsen yanayım" diye konuştu.
           

            Özgül Özel'in sözleri, Tanju Özcan af beklemesin yorumlarına neden oldu       
            Tanju Özcan'ın iki ayrı olayda da kadına yönelik alaycı ve ahlaksız sözleri nedeniyle partiden atıldığı gerçeğini görerek, Özgür Özel'in, "Örneğin işte kadına şiddetten dolayı gitmiş birisini affetmemizi kimse beklemesin" şeklindeki ifadesi, Özcan'ın affedilmeyeceği ve CHP'ye dönemeyeceği yorumlarına neden oldu.      
     

    • Bolulu26 Kasım 2023 . 18:35

      Amacın ve gönlün belediye başkanlığı yapmak değilse niye Bolu ya yazik ettin be bilader. Yolun açık olsun belediyesi gitti elinden. Bulgura giderken darıdan oldun.
    • Gözlemci22 Kasım 2023 . 08:36

      Tanju Özcan Çok Küçük Birisi Ama Tanju'yu Bolu Halkı Büyüttü Neden Küşük Gerçekte Kadınlar Konusunda Ağzından Çıkanı Kulağı Duymuyor Kafe Sohbetinde Seben Kaymakamı Çok Güzel Belediye Başkanı Olsa Hergün Seben'e Giderim Dedi Siz Bu Sözden Ne Çıkarırsinız Selamlar.Taju İçin Yolun Sonu Görünüyor Boş Konuşan ve Apdalca Davranıyor Büyük Oynadı Ama Küçük Kalacak ve Bolu'da Tanju Hanki Parti Veya Bağımsız Olsada Kazanamaz Tanju Aklı İle Değil Sanki Sarhoş Kafa İle Dolaşan Birisi Yazdım Buraya Siyasetten Silinip Gidecek
    • Bolulu16 Kasım 2023 . 20:59

      CHP bunu afetsin bundan sonra CHP aha buraya yazıyorum ömür boyu oy moy yok.Sen bizi rezil et sonra afedilecekmiş .
    • Filiz 15 Kasım 2023 . 23:43

      belediye şirketleri çalışanları alemlerde gülen başkanda içinde vay ki ne vay namazlı niyazlı sarı efendi bile rakı masalarında oyunlar oynuyor belediyenin paralrı nereye gidiyor şimdi anlaşıldı avaneler yiyor
    • Saçmalık14 Kasım 2023 . 14:48

      Tanju attı tuttu şimdide dönme derdinde. Tüm siyasetçiler iki yüzlü. Tanjuda baş bayrakçıları
    • İbrahim14 Kasım 2023 . 12:20

      Tanju Özcan ve yanındakiler bence çok çabuk güç zehirlenmesine yakalandılar, ne Bolu'ya ne CHP'ye fayda gelir artık bunlardan.
    • YAMAN14 Kasım 2023 . 09:48

      Tamamen kendi öz yılışıklik ve ciddiyetsizliğinden partiden atıldı. Bence yaptıklarına kadına şiddet değilde yılışıklık desek daha doğru tanımlamış oluuruz. Oysaki CHP'de HDP , mülteci konusu ve son olarak Kılıçdaroğlu konusunda onun söylediklerini söyleyebilen yoktu. Siyasi kariyer ve CHP içindeki bu tavırda birinin olmayacak olmamasına yazık oldu.
    • Ant13 Kasım 2023 . 21:42

      Ömrümde CHP ye oy vermedim. Tanju Ozcan'a da. Lakin eğri oturup doğru konuşalım. Millet olarak gülme nedir, mizah nedir bilmediğimiz için bu olayları buyuttuler. Çevremizde, kamera olmayan yerde insanların ne haltlar yedigini hepimiz biliyoruz. Ülkede milyonlarca insan tictoc denen yerde ne haltlar yiyor. Tanju beyin bu konuda yanindayim. Sevmem, oy vermem o başka.
    • Metin Çelik13 Kasım 2023 . 21:13

      Adalet Yürüyüşünde hiç görmediğimiz MUHARREM İNCE ve Onun Yol arkadaşı TANJU ÖZCAN 2023 Yılı ANKARA Yürüyüşünü bizzat örgütlemiş Planlamış ve Kamu kurumu olan BOLU BELEDİYESİNİN Paraları ile Yürüyüşü ve giderlerini FİNANSE etiğine Yönelik iddialar medya iletişim araçlarında Yazılıp çizilmişti. Yürüyüş giderlerinin Bolu Belediyesi Paraları olduğu Yönünde oluşan KUŞKULU diğer bir anlatımla ŞÜPHELİ ve Bu Yönü ile Şaibeli olduğundan Yakınanlar vardı . Yetmemiş Çok sayıda Üstelik Devlet Memuru Olan Belediye Çalışanlarını O yürüyüşe zorladığını Yazanlar olmuştu Sn Savcılar Bu durumu araştırmalıdır O Yürüyüşün her anı Kamera Kayıtlarının altında Yapılmıştır. Tanju ÖZCAN Belediye Başkanı Olarak O Yürüyüşü ANAYASAYA ve YASALARA aykırı olduğunu bildiği halde Planlamış örgütlemiş ve Açık açık SUÇ İŞLEMİŞTİR Sn Savcılara Buradan Yazıyorum Bu şahsın Yürüyüş yapma gibi Bir Yetkisi Olmadığına göre ANAYASA ve YASAYA AYKIRI Yapılan Yürüyüşün Derhal SOruşturulmasını ve ilgililerin YARGILANMASINI TANJU ÖZCAN ın Belediye Başkanlıından UZAKLAŞTIRILMASINI ve Basında çıkan iddiaların ve Yolsuzluk İddialarının TERÖR ÖRgÜTÜ KApsamında Soruşturulmasını ve Yargılamalarının Yapılmasını Talep ediyorum. Sn Basın Savcısından ve Bolu VALİSİ Aracılığı ile İdari Yönden de İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI Müfettişlerinin Soruşturma Sürecine Dahil edilmesini TALEP EDİYORUM
    • Bolulu13 Kasım 2023 . 19:02

      CHP genel başkanınna kafa tutup genel merkezde sandalye fırlatarak CHP cok yara açmıştır. Kendisi her kelimesi insanları küçük görme kadınlara yaklaşımı vs toplumu zedeleyecek tutumlar içindedir. 2 dönem millet vekili 1 dönem belediye başkanı olarak ismini Türkiye tarihine yazdırmıştır.Her insan genel başkan olamaz her insan Cumhurbaşkanı olamaz bunu anlayamıyor.Seni bu partin ilk sıra yazmasa sen nasıl milletvekili olacaktın belediye başkanı olacaktın genel başkanın seni öne çıkarmış ve sen ona hakaret ederek partini zedeledin. Sen CHP ve BOLU halkına kin nefret aşılayarak çocuklarımıza örnek olamazsın show işleri bitti kendine yeni bir yer bul hadi eyvallah yolun açık olsun . Seni CHP affederse gerçek CHP liler CHP affetmez bu da böyle biline.
    • Metin Çelik13 Kasım 2023 . 14:38

      Sahte Söylemler Timsah göz yaşları ile Atatürkün koltuğuna oturduğunu sanan idare Bilmelidir ki Tanju Özcan ve benzerlerine bel bağlamışlarsa zaten o koltuğu hak etmediklerini ben biliyorum da. Oymanasınlar. Mert olsunlar dürüst olsunlar. samimi ve insani olsunlar TANJU ÖZCAN SİYASETEN Bitmiş Tükenmiş ölmüş birisidir. eğer Af çıkarıp küskünler diye tanımladıklarını Partisinden ihraç olmuşlara umut bağlıyorlarsa çok yanlış yapıyorlar cumhuriyete saldırmaktır bunun adı. Onlar Affetsinler olmadı ADAY Göstersinler Kimden oy alacaklar. Zaten vatandaş Fatih METİN e tepkili olduğu nedenle ona oy vermişti. Ben iddia ediyorum hatta lütfen Tanju Özcanı CHP den aday göstersinler sonuç belli Boluda 3. Parti konumuna düşecektir
    • Metin Çelik13 Kasım 2023 . 14:10

      Altın Gümüş. Bunlar Kıymetli Metalik madenlerdir. Yere düştüğünde değerinden bir kayıp olmaz. Her Ne kadar seçim gibi gösterilse de , Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığının vermiş olduğu Siyasi güç CHP Bolu örgütlenmesinde ÜYELİK ve dolayısı ile DELEGE Yapısı Tamamen Tanju Özcan tarafından belirlenmiş il ilçe başkan ve yönetimleri de onun belirlediği kişiler olmuştur Bu bir darbedir. Bu görevi kötüye kullanma biçimi olmasa da görevi kendi çıkarları yönünde kullanma biçimidir. Tanju Özcan Değil Belediye Başkanlığı Milletvekilliği Eğer ben CHP ilgili Yetkilisi olsaydım Onu Muhtar Azalığına Kabul etmezdim. Buna oy veren ve kendisini Atatürkçü cumhuriyetçi olduğunu sanan MHP ve AKP seçmeni gibi olan seçmenler Tanju ve gibi benzerlerine sürekli oy vermektedirler ÖZGÜR ÖZEL Timsah göz yaşları içinde Kılıçdaroğlunu Kalleşçe deviren adamdır Değil Tanju yu , cumhurbaşkanı olsa öcalana bile af çıkarsa ne olur ne yazar. TANJU ÖZCAN Hadi gelsin benden oy alsın bakalım Milyon Tane oyum olsa ONA Bir tane Oy verirsem adam değilim iyi ile kötüyü ayırt etmek öylesine belirgin ki. Ne olduğunu kim olduğunu sanıyorlar ben AKP seçmeni değilim Ben Sürü değilim Kime oy vereceğimi bilirim Partisi Fark etmez
    • Turgut13 Kasım 2023 . 09:59

      Tanju Özcan bütün partilerin kapısını çaldı red cevabı aldığından aday bile olmayabilir .ünkü bağımsız kimse oy vermez oda biliyor
    • Bolulu13 Kasım 2023 . 01:45

      Kadina siddet sadece dayak la olmaz..küfur. hakaret aşagilama,dalga gecme,bir insanin esine ekonomik olarak yardimci olmamamasi bile ekonomik siddettir. Tanju haddini çok asmistir..kendisine oy veren biri olarak pisman oldum..hele o yanindaki avanelerini gorunce insanin gulesi geliyo..bolu belediyesi kimlere kalmis diye...
    • TURHAN13 Kasım 2023 . 00:44

      Kadina siddet sadece dayak la olmaz.. küfur. hakaret aşagilama, dalga gecme, bir insanin esine ekonomik olarak yardimci olmamamasi bile ekonomik siddettir. Burada sadece dayağı şiddet olarak görenlere yazıyorum bunları. Ayrıca haddini çoktan çok fazla aşan Tanju Özcan'ın bu yaptıkları yanına kar kalmamalı. Herkes bu dünyada yaptıklarının hesabını ölmeden önce vermeli. CHP bu adamı geri almak gibi bir yanlışa düşerse ki zannetmiyorum. Hiç beklemedikleri bir yenilgi alırlar. Bolu'da CHP'nin kariyeri mi önemli yoksa tanju nun mu?
    • Emekli12 Kasım 2023 . 23:16

      Şiddetten dolayı affedilmelidir zor diye yazıldığı iÇin yazmıştım. Ben de biliyorum partiyi protosta ettiği için ihraç edildiğini. Yoksa siz mi konuyu anlamadınız? Özürlü kim acaba?
    • Okuma Kusurlu, Anlama Öz12 Kasım 2023 . 22:19

      Kadına şiddetten gitmiş biri? Tanju Özcan Kadına şiddetten gitmedi. Ankara yürüyüşünden sonra parti yönetimini protesto ettiği için partiden ihraç edildi. Yanlış birşey yazdıysam okuma, anlama ve de yazma özürlü olmama verin.
    • Emekli12 Kasım 2023 . 20:52

      Her iki olayın da şiddetle ne alakası var?Tanju Bey ihraç edilecek bir suç işlememiştir,affedilmelidir.Çok iyi değerlendirilmelidir.
    • 57' li Kıbrıscıklı12 Kasım 2023 . 20:38

      VEDE ALMASINLAR.
    • Emekli12 Kasım 2023 . 12:15

      Belki biraz haddini aşma olabilir.Şiddetle alakalı değil bence.Abartı,abartı.!!!
    • Çalışan12 Kasım 2023 . 11:52

      Ne alaka? diyen olabilir şiddet deyince aklınıza sadece dayak gelmesin.
    • Kadın12 Kasım 2023 . 10:41

      Tanju Özcan'ın atılmasına neden olan iki davranışının ikiside kadına hakeret dolayısıyla şiddet içiriyor. Bakalım Özgür Özel sözünü tutacak mı bekleyip göreceğiz.
    • Çetin Karakan12 Kasım 2023 . 10:14

      Yeni Yönetimin güç zehirlenmesini iyi analiz edip en doğru kararı vermesini bekliyorum.
    • İçeriden12 Kasım 2023 . 02:50

      affı çıktı bile. Önümüzde ki günlerde açıklanır. Ama sanırım tanju bey dönmeyecek başka planı var.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak Düzce Çiçekçi