Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tanju Özcan asılsız söylemlerden vazgeçmeli

Tanju Özcan asılsız söylemlerden vazgeçmeli
    20 Mart 2023

    Tanju Özcan asılsız söylemlerden vazgeçmeli Bolu Ticaret ve Sanayi ...

          Tanju Özcan asılsız söylemlerden vazgeçmeli

           Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Türker Ateş’in CHP’den aday adayı olmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef aldı. Özcan’ın Hisarcıklıoğlu’na yönelik sözlerine Türker Ateş sert sözlerle tepki göstererek, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ı gerçeği yansıtmayan, şahsımı ve kurumlarımızı haksız ve mesnetsiz ithamların öznesi haline getirmemeye davet ediyorum” dedi.
            Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Türker Ateş’in CHP’den aday adayı olması parti teşkilatında bazı kesimlerin tepkisine neden oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da Ateş’in aday adaylığı üzerinden sosyal medya hesabından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef aldı. 

           Özcan’ın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yönelik sözlerine Türker Ateş tepki gösterdi. Özcan’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirten Ateş, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ın 19 Mart 2023 tarihinde sosyal medya hesabından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na yönelik yapmış olduğu “Sn Rifat Hisarcıklıoğlu siyaset baronluğuna soyunmuş. Her partiye birkaç asker milletvekili yerleştirme peşinde. Kimsenin emeği ile oynama hakkın yok, sen ticaretine bak” şeklindeki paylaşımı ile ortaya attığı iddialar hiçbir suretle gerçeği yansıtmamaktadır.

           Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilliği aday adaylığım sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile hiçbir şekilde görüşmemiş ve destekleyici hiçbir eylem içerisinde bulunmamıştır. Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’ı gerçeği yansıtmayan, şahsımı ve kurumlarımızı haksız ve mesnetsiz ithamların öznesi haline getirmemeye davet ediyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef gösterecek asılsız söylemlerden vazgeçmesini rica ediyorum” dedi.

    • Gerçekk31 Mart 2023 . 01:18

      Bolulu kardeşlerim belki alakasız ama fazla uzağa gitmeyelim ayağımız dibi düzce şu anki bel. başkanı eski bir bakan adamların bıçağın önüde arkasıda kesiyor... Bu türker ateş isede kendini iş dünyasında kanıtlamış biri hem bolumuzu hem yeri geldiğinde ülkemiz adına dışarıda bir takım faaliyetlerde bulunmuş biri.Bence tepen inmiş falanmış filanmış hikaye...Normal hayatımızda bile torpil çeviren birileri değilmiyiz bizler yeri geliyor çocuğumuz olsun yakınlarımız olsun herhangi bir işe koymak için bile öpmedik el bırakmıyoruz birilerini araya koymuyormuyuz? Ee bizlerde tepeden indirmek için uğraşmıyormuyuz... Uzun lafın kısası bu adama bir şans verilmeli iş yapar diye düşünüyorum.
    • Metin kaloğlu23 Mart 2023 . 19:50

      Hisarcıklıoğlunun truva atlarının ve CHP ile ilgisi olmayan türker ateş gibilerinin adaylıktan işi yok bu işin hisarcıklıoğlu düzeni olduğunu biliyoruz güle güle
    • Mantık23 Mart 2023 . 14:21

      HDP ile iktidar birlikte olursa normal muhalefet birliktevokyrsa hainlik v.b ithamlar bu nasıl kör bir mantık
    • Soru Yorum23 Mart 2023 . 12:42

      Çözüm Sürecinde sayın cumhurbaşkanımız kelle koltukta bu işin çözülmesi ve gerçekten yıllarca dökülen kanın son bulması ve artık anaların gözyaşlarının dinmesi için görüşmeler yapılması iradesini ortaya koymuştur. Ama maalesef iplerinin ucu emparyalist güçlerin elinde olan terör örgütünün üst yönetim kadrosu ve meclisteki siyasi uzantıları olan partinin lideri Demirtaş süreci baltalamıştır. Ardından Doğu ve Güney Doğu illerimizde cereyan eden hendek olayları ile yüzlerce masumun kanına girmişlerdir. Şimdi HDP'nin millet ittifakına Büyükşehir Belediye seçimlerinde verdikleri aşikar destek ve de 14 mayısta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayarak zımnen verdikleri destek ile çözüm sürecini bir tutma gafletinde bulunmak düpedüz siyasi manipilasyondan başka bir şey değildir.
    • Metin Çelik23 Mart 2023 . 02:28

      Sn Türker Ateş . Milletvekilliği Aday Adayı olmanız Tabii olarak en doğal hakkınız. Ancak chp için ne yaptınız. hangi toplantısına, hangi seçmeninin acısına tatlısına ortak oldunuz. dahası 25-30 Yıldır chp için çalışan insanlar varken siz hangi hakla seçilebilir sıradan aday olabilir cesarette bulunabiliyorsunuz. Buradan Cumhurbaşkanı Adayını destekleyeceği iddia edilen HDP Yakınlaşmasına İTİRAZ eden Milleyetçi ve Muhafazakar Yorumculara sesleniyorum. OSLO Görüşmeleri için Orada görüştü diyen de .... NAMERTTİR diyen Kişilerin PKK Ele Başları ile OSLO da görüştüğü ortaya çıkmadı mı. Demirtaşın KIZILÇIK ŞERBETİ İÇECEĞİZİ ama Bunlara Oyunuzu verin dediğinde Siz Niçin İktidar Partisi için Bu eleştirileri yapmadınız daha düne kadar HDP li seçmenin Sizi desteklediğini bizler bilmiyor muyuz sanıyorsunuz. Ne çabuk unuttunuz davulla zurnayla haburda Karşıladığınız ayaklarına savcıları hakimleri götürdüğünüz öcalanın kardeşine mektup okuttuğunuz günleri ne çabuk unuttunuz. Siz HDP ile Yatağa girerken Ağ babalarınız omo tursil persil ile Yıkayacağım dediği adamların Kurtuluşu olmadı mı Yazık size
    • Soru Yorum22 Mart 2023 . 20:27

      Milletin aklı ile dalga mı geçiyorsunuz ya? Büyükşehir Belediyelerini de HDP oyları ile kazanmadılar mı? Terör ve terör sevicilerinin olduğu hiç bir yerde bulunmayacak bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Allah hiç bir kimseyi %5-10 oy oranı için terör ve terör sevicilerden medet umacak hale düşürmesin.
    • Soru yoruma cevap22 Mart 2023 . 19:37

      Bu seçimlere kadar malum partiyi desteklerken terör örgütü önemli değil de şimdi mi rahatsız etti.Bu 6’lı masada olmasa birini destekleyecekler.Şöyle bir çözümde sizin zihniyetinizle doğru orantılı olabilir bu partinin tüm seçmenini haritadan silin.Sizin yaptığınız milliyetçilik değil seçim propagandası sizin tuttuğunuz tarafı desteklerse onlar da vatandaş karşı tarafı desteklerse terör örgütü bırakın bu işleri ya masada malum insanlarla pazarlık yaparken de benim askerim nöbet tuttu başlarında
    • Soru Yorum22 Mart 2023 . 15:27

      Türker Ateş'in milletvekili adaylığından çok konuşulması gereken 6'lı masanın masa altındaki gizli ortağı HDP'de masanın altından çıkıp masadaki yerini almıştır. Direkt Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz demiyorlar da, aday çıkarmayacağız diyorlar. Bu milleti enayi mi sandınız siz? Eeeee o kadar şehidin kanı yerde durur iken 6'lı masanın sözüm ona ulusalcı milliyetçi muhafazakar ortakları bu vebalin altına giriyorlar. Terör örgütünün siyasi uzantısı bir partinin desteği hiç mi rahatsız etmiyor sizleri yaa? Bu nasıl bir siyasettir ki, bütün kimliklerinizi bir kenara bırakıp 40 bin insanımızın katillerinin siyasi uzantıları ile bir olabiliyorsunuz. Gerçekten insanlarda vicdan, utanma, ahlak gibi kavramlar sadece sözde kalmış.
    • Birisi22 Mart 2023 . 12:07

      Türker bey güleç yüzlü bir arkadaşssın sevilen birisin belki seçilirsinde lakin senden milletvekili falan olmaz neden mi? milletvekilliği halkı anlamayı halkın içine girebilmeyi köylünün memurun esnafın dertlerini anlamayı çözüm üretebilmesi dahası milletle derlenmeyi gerektirir dediğim gibi belki seçilirsin ama sende o kumaş yok sen sanayi odasındaki deri koltuklu odanda sermaye sahipleriyle muhabbetini yap.
    • Hokkobaz21 Mart 2023 . 22:43

      Yine şapkadan tavşan çıkartmakla meşgul. 4 divanlıyı gazlıyor şimdi.
    • Tavşan21 Mart 2023 . 20:38

      O Boludan kimsenin mv çıkmasını istemez o yüzden rasimi ve türkeri gazlıyordur Tavşana kaç Tazıya tut taktiği.
    • EamoNobre21 Mart 2023 . 17:19

      Chp'nin adayları niye bu kadar boş? Oy verelim de kime verelim? Buna mı?
    • vatandaş21 Mart 2023 . 12:13

      İş adamlarının çoğu işçinin ,emeklinin,memurların,işsizlerin sorunlarından anlamaz.malına mal katmak için milletvekili olur.Aday olursa CHP ye oy yok
    • Bolulu21 Mart 2023 . 10:17

      Türker Bey mevcut aday adaylarındandan daha nı kötü Bolu sorunlarına hakim bir aday Bürokrasiyi biliyor Neden bu kadar tepki Ankara’ya gidip el kaldıracak sonra köşesine çekilecek milletvekili değil Halkın sorunlarını görecek çözecek milletvekilleri istiyoruz Bu tüm siyasi partiler için geçerli
    • Puroceci21 Mart 2023 . 09:26

      Oda başkanı iken ne yaptıki vekil olunca purece yapsın ancak kendi şirketine faydası olur şimdite kadar oldugu gibi adamın adamı olunca Boluya hizmet olmaz bunu ne zaman ögreneceksiniz
    • DEYALLA21 Mart 2023 . 04:05

      BURAK COP, BURAK COP, BURAK COP, BURAK COP......................................................
    • İrfan Kızıl 20 Mart 2023 . 22:52

      Birilerinin aracı olduğu kesin,kim aracı oldu ise hiç sesini çıkarmıyor, muhtemelen kazım karsu işin içinde,ama başka kim var onlarida bulmak lazım,bu hamle, Rasim Özdemiri Burak copu, özer Özcan'ı ekarte etmek için yapılan bir hamledir,kimin parmağı var ise biraz dürüst olsun ve evet genel merkez ile bağlantıyı ben kurdum desin, muhtemelen Tanju bey biliyordu bu durumu ama kimseye söylemedi,belli etmedi
    • Ali20 Mart 2023 . 22:25

      Arkadaşlar neden hemen projelerini dinlemeden yıpratıyorsunuz .belki iyi şeyler söyler.ilçelere. Gelmeyen yatırımları getirir.
    • Aladağ 20 Mart 2023 . 20:47

      Olaylar, olaylar. Tanju Başkan için çanlar çalmaya başlamış. Burada siyaset hayatı bitti diye Latife yaparken, meğer gerçekten siyasi hayatı bitiyormuş. Türker ateş halk partisinden vekil seçilirse Tanju Özcan ın boluda hiç ağırlığı kalmaz, belediye başkanlığı da giderse emekli siyasetçiler kafilesine katılır. Türker ateşin adaylığının boluda bu kadar tepki çekmesinin ardında da bu var demekki. Tanju Özcan kontrol edemeyeceği birini vekil olarak istemiyor Boluda. Asıl eğlence halk partisi rüzgarı arkasına alıp da iyi adaylarla iki vekillik alırsa başlar.
    • Dolu Koltuk20 Mart 2023 . 20:26

      CHPliler Koltuğu dolduracak birinin aday olmasını alkışlamak yerine vız vız edip duruyorlar. Türker Ateş Bolu halkının sevdiği bir arkadaşımızdır, her kesimden oy alacak potansiyele sahiptir. Mama peşinde koşacak zaman değil. Tanju efendi otur oturduğıun yerde...
    • Gerçek20 Mart 2023 . 20:04

      Tanju CHP'den ihraç edildi.Hiçbir partili ile görüşme yapamaz yasaklı.Sayın Kılıçdaroğlu zaten seni istemiyor.Eee şimdi Tanju yalan söylemeye birilerini karalamaya şov yapmaya devam etmiyor da ne yapıyor.Tabi Rasim efendiyi vekil yaparım diye kandırdı.Yanından biri uzaklaştı.Başka ne cinlik peşinde acaba.
    • Sami 20 Mart 2023 . 19:38

      Tūrker bey sizde neden CHP Bolu örgūtlerini hiçe sayıp yukarıdan paraşūtle inme harekatı yapıyorsunuz size Kılıçtaroğlu ile randevuyu kim aldı siz onu açıklayın önce.Emek saygısızlık sizin yaptığınız
    • Cöle20 Mart 2023 . 18:31

      6 gün izin alıp İzmire gitmiş. İktisat kongresine. Kılıçtaroğlu da orada. Türker ateş ten yedikleri golü çıkarmaya..
    • Ali Sarı 20 Mart 2023 . 17:35

      Türker Ateş'i CHP Genel Merkezine götüren, aday yapın diyen Kazım dededir. Tanju bu konuyu en iyi bilen kişidir. Şimdi her zamn ki eyyamcılık ilerol çalıyor bildik paket yalanınıj oynuyor. Olan irasime oldu. Onca shov antin kuntin boş beleş iş boşa gitti.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak