Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Tünel'de ışık görüldü

Tünel'de ışık görüldü
    6 Mayıs 2021

    Tünel'de ışık görüldü Geçtiğimiz yıl Tarım ve Orman Bakan ...

         Tünel'de ışık görüldü       

          Geçtiğimiz yıl Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in katılımları ile temeli atılan ve yapımına başlanılan Seben Taşlıyayla Göleti Sulaması İşinde çift taraflı yürütülen tünel kazı ve destekleme işi tamamlandı. ​Toplamda 1150 metre uzunluğunda açılan tünel ile Seben Taşlıyayla Göleti'nde bulunan su, Seben ovasına sulama suyu olarak aktarılacak. Proje kapsamında Seben ovasına 32 800 da alan sulanacak.

           Fatih Metin yaptığı açıklamada;

            Geçtiğimiz yıl temelini attığımız Seben Taşlıyayla Göleti Sulaması işinde çift taraflı yürütülen tünel kazı ve destekleme işleri tamamlanmıştır. Hızlı bir şekilde kaplama betonunu yaparak suyun bir an önce Seben Ovasına ulaştıracağız’ şeklinde konuştu. Ayrıca 21 milyon TL maliyetli Boru ve malzeme alımı ihalesinin de yapıldığını belirten Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, projenin tamamlanması ile 186 km sulama şebekesi döşenerek çiftçilerin modern sulama sistemleri ile tarım yapması sağlanacağını, 2021 fiyatları ile Bolumuza ve ülke ekonomisine yıllık 25 milyon TL tutarında katkı sunacağını belirtti.

           Geçtiğimiz yıl Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in katılımları ile temeli atılan ve yapımına başlanılan Seben Taşlıyayla Göleti Sulaması İşinde çift taraflı yürütülen tünel kazı ve destekleme işi tamamlandı. ​Toplamda 1150 metre uzunluğunda açılan tünel ile Seben Taşlıyayla Göletinde bulunan su Seben ovasına sulama suyu olarak aktarılacak. Proje kapsamında Seben ovasına 32 800 da alan sulanacak. Fatih Metin yaptığı açıklamada; ‘Geçtiğimiz yıl temelini attığımız Seben Taşlıyayla Göleti Sulaması işinde çift taraflı yürütülen tünel kazı ve destekleme işleri tamamlanmıştır. Hızlı bir şekilde kaplama betonunu yaparak suyun bir an önce Seben Ovasına ulaştıracağız’ şeklinde konuştu. Ayrıca 21 milyon TL maliyetli Boru ve malzeme alımı ihalesinin de yapıldığını belirten Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, projenin tamamlanması ile 186 km sulama şebekesi döşenerek çiftçilerin modern sulama sistemleri ile tarım yapması sağlanacağını, 2021 fiyatları ile Bolumuza ve ülke ekonomisine yıllık 25 milyon TL tutarında katkı sunacağını belirtti.

    • Ziya9 Mayıs 2021 . 13:43

      Ya Fatih olmasa idi ne olurdu Bolumuzun hali? Sahi Fatih ve Tanju şu ballı kaymak emekli vekil maaşlarını almaya başlamışlar mı? Basın mensupları neden sormaz bu şahıslara emekli vekil kaymağını? Biz Bolulular bu şahısların peşinde nasıl koşuyoruz ama ha. Birisi diyor Ülke uçtu, diğeri diyor ki Millet aç aç.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak