Basın Konseyi dışında, hiçbir gasteci cemiyetine üye değiliz

Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!

Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!
    5 Nisan 2021

    Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez! Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin ...

    Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!

            Çakmaklar’daki arsalarına güç yetmez!

            Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Çakmaklar Mahallesi hudutlarında bulunan birçok orman içi arazileri başkanlığı döneminde üçüncü şahıslar üzerine alarak buraları imara açtığını, belediye imkanları ile yollarına parke taşı döşettiğini ve şu günlerde de bu arsaları satmaya başladığını öğrendik. Başkanlığı bıraktığı günlerde yakın çevresi tarafından kamuoyuna hiç parası pulu yokmuş gibi lanse edilmeye çalışılan Alaaddin Yılmaz’ın, sadece Çakmaklar‘daki arazilerini almaya güç yetmez diyerek takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

            Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan olmadan önce gerçekte sahibi olduğu iş yerlerinde resmi olarak kendi adını geçirmemeye ve resmi kayıtlı olarak kendi adına mal edinmemeye özen gösterdiğini bütün Bolu öğrenmişti. Alaaddin Yılmaz, başkanlığı süresince de bu özelliği ile anılarak eleştirilmişti.

             Gazetemizin edindiği bilgilere göre, Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Çakmaklar Mahallesi hudutlarındaki tapu kayıtlarında üçüncü şahıslar üzerine alınmış olan arsalarının, Belediye İş Sendikası eski Başkanı Sinan Ay tarafından satılmaya çalışıldığını ve daha birçok yerde de çok değerli arsalarının olduğunu öğrendik.

             Şehir merkezinde asfalt veya parke taşı yüzü görmeyen birçok mahalle yolu belediyeden hizmet beklerken, Alaaddin Yılmaz’ın tapu kayıtlarında üçüncü şahıslar üzerine aldığı ve sadece buralara özel imar planı yaptırarak imara açtığı, Bolu manzaralı arsalara giden yollara yine belediye imkanları ile parke taşı bile döşetmiş olduğunu tespit ettik. 

           Alaaddin Yılmaz’a ait olan Bolu manzaraları parselin üzerinde halen belediye personeli olan Sinan Ay tarafından kullanılan alemci kamelyasının içinde ise Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde üretilen piknik masası ile birlikte, arsaların bitişiğindeki ormandan kesilmiş olduğu belli olan ağaç kütükleri de yakmak için hazırlanmış halde duruyor.

             Hatırlanacağı gibi Alaaddin Yılmaz başkanlığı bıraktığı günlerde yakın çevresi tarafından; hiç parası olmadığı, meteliğe kurşun attığı şeklinde dedikodularla algı yaratılmaya çalışıldığına şahit olmuştuk. Kendilerine danıştığımız emlakçılar, habere konu olan fotoğrafta ve imar planında görülen sadece bu 6 parseli almaya bile güç yetmeyeceğini belirttiler. Her ne kadar resmi kayıtlar üzerinde adını göstemese de,  Alaaddin Yılmaz'ın bu arsalara nasıl sahip olduğu da ayrı bir merak konusu! 

    • Bu ulke milletindir11 Nisan 2021 . 19:01

      Kimki devlet malindan kiymik calarsa allahin azabi uzerinde olacaktir sanmaki insan oglu budunya boyle surecektir unutmaki birgun herkez allah katinda sorguya cekilecektir
    • Bolulu6 Nisan 2021 . 12:41

      İmarı hala AY Yönetiyor. Gerisi boş, incik boncuğu da Tanju yönettiğini sansın. AKP de geçmişi soruşturmayacağına göre atı alan Üsküdar'ı geçmiştir. Yapılanlar yanlarına kar kaldı ya. İşte Türkiye gerçeği. Oylar boş kullanılacak. Boş daha adaletli. Hiç olmazsa vicdan yapmayız.
    • RÜZGAR6 Nisan 2021 . 09:02

      HELAL OLSUN TANJU BAŞKAN ALDIĞIN OYLAR HARAM OLSUN ALAADDİN HAKKINDA BİR TEK ARAŞTIRMA BİLE YAPTIRMADIN YAZIKLAR OLSUN BİRDE ONUN ELEMANLARI İLE YOLA DEVAM EDİYORSUN YA DİYECEK BİRŞEY YOK.
    • Ercan6 Nisan 2021 . 02:04

      Tanju bey hani kuranı kerimi eline alıp yemin etmıstin ya adaletli olacam diye hadi buyursanız bizde görsek
    • paşaköylü 5 Nisan 2021 . 20:38

      zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
    • yankı5 Nisan 2021 . 19:26

      Biz vatandaşın hizmetkarıyız. 25 milyon maaş ondan sonra hizmetkarıyız yersen.
    • bolulu5 Nisan 2021 . 19:25

      BU buzdağının görünen kısmı sağlık mahallesinde yolu 5 metre daraltıp koca site yaptı.
    • Bolulu5 Nisan 2021 . 19:15

      3-5 ay önce salıbeyler de cami gece yattık sabah kalktık kaybolmuş Amerikan fıkrası gibi Uzaylılar mı geldi köyleri uzaylılar mı sardı yoksa Tesadüf mü ne oluyor camiyi gören haberini alan var mı alo sesimi duyan var mı ?
    • Kemal Kolcu5 Nisan 2021 . 19:15

      Bundan daha iyi suç duyurusu olamaz. Cumhuriyet Savcılığımız elbette gereğini yapacaktır.
    • nejdet uçak5 Nisan 2021 . 16:32

      küçük şehrin akp li belediye başkanı.büyük şehirleri SİZ DÜŞÜNÜN.
    • Vatandaş 5 Nisan 2021 . 16:01

      Çakmaklar mahallesinin hudutlarında ormanın kenarındaki bu tarlaya ada bazında imar planı neden yapılır? Yoluna şehrin göbeğinde bile parke taşları neden döşenir? Bakın burada belediye hizmetleri var demek için öyle değil mi? Alaaddin yılmaz bir şekilde aldığı bu tarlayı parselleyip bir de imara açmış. Arsaları yüksek fiyatlara satabilmek için belediye imkanlarını seferber etmiş. Komşu tarlalarda bu civarda bir tane imarlı alan yok. Ama Aladdinin arsaları imarlı biz de yedik bunu
    • Doğrucu 5 Nisan 2021 . 15:55

      Burayı aladdin yılmaz almış mı? Almış. Parselleyip sadece buraya özel imar planı yapmış mı? yapmış. Ormanın içindeki buraya özel imar planı yapmış mı ? Yapmış. Buranın dibine kadar parke taşı döşemiş mi? Döşemiş. Daha siz neyin savunmasını yapacaz diye uğraşıyorsunuz?
    • HASAN5 Nisan 2021 . 13:42

      ahhhhh tanju bey yönümüzü deyiştirdk sana oy verdik seni başkan yaptık sen bu arsalar yüzünden başkan oldun, görevini yapmıyorsun
    • BOLULUESKİKAMYONCU5 Nisan 2021 . 13:41

      gözlerini toprak doyursun. tüm katakül. yapanların. enkısa zamanda
    • Doğrucu 5 Nisan 2021 . 13:39

      Vatandaş abim dogru söylüyor Nuri Ayhanin orasi yalan yanlis haber yapma yorum yapiyorum ama yorumum düşmüyo buraya
    • Doğrucu 5 Nisan 2021 . 13:38

      Sonuçta buradaki 6 parselden birini Nuri Ayhan arsaların sahibi Alaaddin Yılaz'dan satın almış mı? Almış. Daha ne? Haberin neresi yanlış? Piknik masasını kendi yaptırmış mış. Arsanın dibine kadar parke taşı ile yapılan yolu kim yaptırdı. Belediye imkanları ile yapılmadı mı? gazetecilik böyle yapılır. İşte o kadar !
    • Vatandaş 5 Nisan 2021 . 13:28

      Bitur'un sahibi Nuri burayı 6 ay önce Alaaddin'den satın aldı. O kulübe de Nuri'ye aittir.
    • Ali esen5 Nisan 2021 . 12:04

      Haram zıkkım olsun zehir kussun inşallah.
    • Cöle5 Nisan 2021 . 11:53

      Biz belediye önlerinde saf saf gezip ona buna laf yetiştirirken"işi bilen" birileri alıyo buraları. Bizim köyde de oldu aynısı. Ormana sıfır köylü mera biliyordu adam alalı on yıl olmuş...
    • Bolulu5 Nisan 2021 . 10:52

      Bizimde tarlaya bildiğin çöküldü. Bu ülkede adalet falan yok, hak arayacağın bir merci yok.
    • Kamaz5 Nisan 2021 . 10:40

      Allah tan korkmayan,kuldan utanmayan insanlar bunlar ne söylerseniz söyleyin,atı alan üsküdarı geçmiş, suyun başı bulanık, siyasilerin hepsi aynı menfeatleri oldu mu ,kimse kimseye dokunmuyor,garip,fakir isen hukuk işler,ekabirden isen bir şey olmaz,bu hanı yağma devam eder.
    • Ahmet5 Nisan 2021 . 10:40

      Sanrılarla hareket etmemek lazım. Işin doğrusu araştırılmalı.
    • fatma tanrıverdi5 Nisan 2021 . 10:38

      A K P liysen birde makam koltuk sahibi isen orman da, yayla da mera da senindir, NİHAYET yaylalarda 3 YILDIR İKTİDAR Y YANLISI KÖYLÜLERİN MUHTARLARIN yaylaları parsel parsel sattıklarını Görmedikmi başkan da yapacak köylü yayla evi yaparsa başkan niye arsa ticareti alıp satmasın.
    • Misafir5 Nisan 2021 . 10:28

      Geçmiş olsun için üstüne bi bardak soğuk su,köpek köpeği ısırmaz bunu anlamış olmamiz lazim.
    • OBM Göreve5 Nisan 2021 . 10:26

      Konu Bolu Orman Bölge Müdürlüğünü de ilgilendirmektedir. İvedilikle araştırılmalı ve kamu oyu aydınlatılmalıdır. Kamu arazisine veya ormanlık alana girilmişse ilgililer hakkında işlem yapılmalıdır...
    • Latif Hayırlı5 Nisan 2021 . 09:58

      Bu çok önemli bir konu... Orman Bölge Müdürlüğünden ve Bolu Belediyesinden açıklama bekliyoruz. Alaaddin Yılmaz'ın böyle bir usulsüzlüğü tespit edilirse Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhal hakkında yasal işlem başlatılmalıdır.
    • Köroğlunun Torunu5 Nisan 2021 . 09:10

      Bu dönemde bir belediye çalışanının milyonluk aracında pudra şekeri koklaması milyonlarla beştaş oynaması (ki bu daha görünen yüzü) yadırganmıyorsa yine bu dönemde yıllarca belediye başkanlığı yapmış kişinin ballı parmağını yalamasıda artık yadırganmıyor.Zehir zıkkım olsun hepsine.
    • Serkan 5 Nisan 2021 . 09:05

      Belediyede 18 madde adaletsizliği devam ediyor garibandan alıp zengin mütayitlere peşgeh çekiliyor
    • Murat 5 Nisan 2021 . 09:03

      Bunları siz değil, seçimlerde oylarımızla şu anki yetki verdiklerimiz ortaya çıkarıp hesabını soracaklar(dı)... hala soracaklar bizde 2 yıl geçti bekliyoruz. Daha çookkkkkk bekleriz......
    • Tancu5 Nisan 2021 . 09:00

      Makamında sanal seks yaparken görüntüleri ortaya çıkan sinan için bizim elemanımız değil demişti tanju bey, Tazminatsız işten atma hakkı varken, adeta ödül verdi. Bu haberden de anlaşılacağı gibi, daha öncekilerde de olduğu gibi Alaaddin abisinin prenslerini korumaya devam ediyor.
    • Vatandaş 5 Nisan 2021 . 02:25

      Gram hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    GÜNÜN SÖZÜ

    İşinin esiri olan insan, başkasının esiri olmaz

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak