Yüksek okullar okunabilir, yüksek mevkilere, makamlara çıkılabilir, yüksek mevduatlar yakalanabilir, ama yüksek ahlak seviyesi yakalanmadığı sürece her yükseklik bir gün mutlaka ‘şu veya bu şekilde’ alçalacaktır!

CHP yeni rektörü ziyaret etti

CHP yeni rektörü ziyaret etti
    11 Şubat 2010
    CHP yeni rektörü ziyaret ettiCHP yeni rektörü ziyaret ettiCHP yeni rektörü ziyaret etti

       Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tanju Özcan ve parti üyeleri AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
        Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tanju Özcan başkanlığındaki CHP heyeti, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. CHP olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin çağdaş ve bilimsel gelişiminin süreceğinden hiçbir şüphelerinin olmadığını belirten İl Başkanı Tanju Özcan, yeni dönemin AİBÜ'ye ve Bolu'ya hayırlı olmasını diledi. Özcan, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin yeni Rektörü Sayın Prof. Dr. Hayri Coşkun'a görevinde başarılar diliyoruz. Biz CHP olarak üniversitemizin, çağdaş ve bilimsel değerler öncülüğünde gelişeceğinden hiçbir şüphe duymuyoruz. Sayın rektörümüzden de Bolu halkı ile üniversiteyi daha çok yakınlaştırmasını istiyoruz. Bolu sanayi şehri mi olsun, yoksa turizm şehri mi olsun diye tartışılırken aslında fark etmeden öğrenci şehri olmuştur. Üniversitemizin hem Bolu ekonomisine hem de Bolu sosyal hayatına çok büyük faydaları vardır. Üniversitemiz Bolu'nun gözbebeğidir. Umuyoruz ki yeni dönemde Abant İzzet Baysal Üniversitesi gelişimini ve büyümesini sürdürür" dedi.
        

          Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ise, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ni geleceğe taşımak için her türlü çalışmayı yapacaklarını dile getirdi. Rektör Coşkun, "Bugün bu ziyaret beni gerçekten çok mutlu etmiştir. Yeni dönemde Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin adını en iyi şekilde duyurmak ve geleceğe taşımak için her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz. Eğitim öğretim kalitemizin, araştırma geliştirme faaliyetlerimizin ve sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Yapacağımız çalışmalar üniversitemiz ile birlikte kentimizi de olumlu yönde etkileyecektir. Ben Bolu'ya 1985 yılında bir süt fabrikasında staj yapmak için gelmiştim. Stajımı yapıp döndükten sonra akademik personel olarak 2004 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde göreve başladım. Aradan geçen zaman içersinde gördüm ki Bolu çok gelişmiş ve büyümüş. Fakat en çok dikkatimi çeken durum ise, şehrin her tarafının İzzet Baysal eserleriyle donatılmış olmasıydı. İzzet Baysal Vakfı Bolu'nun ve üniversitemizin baş tacıdır. Yeni dönemde de İzzet Baysal Vakfı ile uyum içersinde güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
        CHP'lilerin çiçek takdim ettikleri Rektör Coşkun, heyette bulunan partililerle tokalaşarak, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

    • test30 Temmuz 2020 . 21:10

      testtesttest
    • Medet Ummak 11 Şubat 2010 . 20:54

      AKP Bir Cumhuriyet Kurumunu daha ele geçirmiş. CHP Yöneticileri de Medet ummak için ziyarete gitmişler vay chp nin haline
    • Ali Kemal KIlıç 11 Şubat 2010 . 20:53

      AKP İl Başkanı Ali Ercoşkun ve CHP il Başkanı Tanju Özcan´ın Makam Sahibi kişileri ziyareti müthiş kokuşmuşluğun ve Yalakalığın sembolu haline gelmiştir. Sizlere ne kardeşim Birileri Kurum idarecisi olmuş. Sizler Bu adamları ziyaret edeceğinize, Fakiri Fukarayı, Garibanı, Ezileni, İşsizi , Aşsızı Hastayı ve Yaşlıları ziyaret edip onlara devlet imkanlarının kullanılmasına ön ayak olsanıza .
    • Kağan11 Şubat 2010 . 20:17

      Hayri Bey,nazik ve kibar bir kişiliğe sahip olduğu makam koltuğunda oturarak misafirlerini agırlamamış olmasından belli oluyor,makam şimartmaz insallah,Sonuçta o koltuğu arkadaşlarının çalışmasına borçlu.Tabii kimseye de vefa borcu olmamalı.Kendi yakınlarına bile torpil kıyak olmamalı.

    Yorum yazın

    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Erpiliç

    GÜNÜN SÖZÜ

    Büyük İnsanlar, bütün acılara şikâyetsiz katlanırlar.

    SON YORUMLAR
    Sağlık İlaç Gıda Takviyesi Siyah Sarımsak